Search

Make-up poslastice iz kozmetičke kuće Guerlain

Make-up poslastice iz kozmetičke kuće Guerlain

Proljeće u nijansama terakote


Image: buro247.ru

Proljetna kolekcija posvećena je proizvodima za postizanje efekta preplanulosti

Kozmetička kuća Guerlain za svoju proljetnu make-up kolekciju angažirala je prekrasnu Nataliju Vodjanovu, lice koje naprosto savršeno ističe kvalitetu i ljepotu novih proizvoda. Nova kolekcija uglavnom je posvećena proizvodima kojima se postiže efekt blago osunčanog lica pa se u glavnim ulogama kolekcije pojavljuju tonirani puder kojim ćete postići zdravi sjaj kože te bronzer u nijansi terakote za efekt blago osunčanog lica. Ovog će proljeća francuski poznati make-up brend predstaviti i novi serum za aktivaciju brončanog tena, Guerlain Terracotta Sun Serum. 

Kako bi vaš ten savršeno zablistao, Guerlain je pripremio i četiri nova bronzera, Guerlain Terracotta Joli Teint Natural Healthy Glow Powder Duo, koji kombiniraju pigmente u nekoliko nijansi terakote i ružičastoj kako bi odgovarali svakom tenu. Osim toga, u kolekciji ćete pronaći i tekući puder u brončanoj nijansi, Guerlain Terracotta Joli Teint Beautifying Foundation, koji sadrži zaštitni faktor SPF 20 PA++ i koji će vašu kožu pripremiti za ostale proizvode, ali možete ga koristiti i samostalno umjesto tonirane kreme.  

Kako bi savršeni brončani make-up bio potpun, u ponudi su i proizvodi za usne u kombinaciji ružičastih i breskvastih nijansi koje usnama daju suptilan sjaj. Oči ćete odlično istaknuti s pomoću maskare za oči Guerlain Cils D'Enfer Maxi Lash Volume Creating Curl Sculpting Mascara koja trepavicama pruža veći volumen i intenzivnu boju.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više