Search

Maskara koja stvara dojam lažnih trepavica

Maskara koja stvara dojam lažnih trepavica

YSL Mascara Volume Effet Faux Cils

Urednik: BURO.

Image: YSL

Kada je YSL Beauté 2000. godine kreirao proizvod Mascara Volume Effet Faux Cils sam naziv već je izazvao skandal. Tko bi se usudio nazvati maskaru ‘lažnim trepavicama'?

U srcu ovog modernog klasika jedinstveni je spoj trostrukog sloja koji ostaje nepromijenjen. Obavija trepavice s tri sloja polimera koji donose dugotrajan, volumizirajući i uvijajući učinak ‘lažnih trepavica'. Kombinacija mehaničkog učinka nanošenja spomenutog sloja na uvijanje i fiksiranje polimera donosi nevjerojatan učinak ‘lažnih trepavica': dramatičan izgled očiju, volumen i duljinu. Izvorna je formula zadržana, ali je rafinirana njegujućim svojstvima koja trepavice čine još ljepšima i mekšima. Ključna nota nove formule  sadrži dva spoja.

Biomimetička ulja - donose mekoću
Formula je obogaćena četirima osebujnim uljima koja njeguju vlakna trepavica: arganovo ulje, ulje šafrana, ulje slatkog badema i ricinusovo ulje. Odabrana su zbog svojih njegujućih i revitalizirajućih svojstava, a potiču osnaživanje keratinskog vlakna. Trepavice postaju podatne, meke i naglašene.

Provitamini B5 - za ljepše trepavice

Provitamini B5 prodiru u trepavice te ih zaglađuju, čineći ih fleksibilnijima, zahvaljujući prirodnom poticanju povećanja volumena. Trepavice postaju dulje i podatne. Precizno su definirane, uz poboljšanu kvalitetu i učinak povećanja nakon samo 4 tjedna. Osjećaj većeg volumena i njegujuća svojstva nove formule s dvostrukim djelovanjem oduševit će i stare i nove poklonice.

Mascara

Mascara Volume Effet Faux Cils ne nudi samo nevjerojatnu formulu, već i jedinstvenu četkicu koju je ekskluzivno dizajnirao YSL Beauté. Modni 'must-have' od samog lansiranja, četkica-aplikator postala je okosnica dizajna. Osmišljena u svrhu poboljšanja djelovanja formule na volumen, ova jedinstvena četkica jamči savršeno odvajanje trepavica. Njezina naizmjenična najlonska vlakna različitih promjera i fleksibilnosti omogućuju zadivljujuć učinak 'lažnih trepavica', čineći ih još uočljivijima i intenzivnijima u samo jednom potezu.

maskara

Zahvaljujući gornjim notama mandarine, crnog ribiza i bosiljka, naglašenim akordom jasmina i lišća ljubičice, te drvenastoj komponenti santala i slatkim notama zamamne vanilije, miris maskare nadasve je ženstven. Ovaj osebujan miris prisutan je u izvornoj formuli. Riječ je o olfaktivnoj interpretaciji koncepta ekstremnog volumena, punoće i intenziteta u samom srcu maskare.

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više