Search

Matirajući ruževi koji nisu teški na usnama

Matirajući ruževi koji nisu teški na usnama

Novi proizvod vizažistice Pat McGrath


Image: Promo

Slavna vizažistica Pat McGrath lansirala je novi proizvod koji će obradovati sve žene koje vole matirajuće ruževe za usne

Ako još uvijek nismo to izrekle naglas, sada je pravo vrijeme. Mnogi ruževi s matirajućim efektom na usnama ostavljaju težinu, a gusta tekstura od koje su napravljeni ponekad ne laska ni naborima naših usana. Iako ih volimo jer ostavljaju baršunasti efekt i čine usne punijima i "konkretnima" traže od nas da ih stalno imamo pod kontrolom. Poznata vizažistica Pat McGrath otkad je krenula sa svojom beauty linijom, uvijek iznenadi nečim posve novim. Poznata po svojim snažnim pigmentima, sjenilima od gustog tekućeg glittera i vrlo konkretnim makeup lookovima, nedavno je predstavila malu inovaciju u području ruževa za usne s matirajućim efektom. Lust Matte Trance su novi ruževi za usne za koje Pat tvrdi da za razliku od mnogih na usnama nisu teško kao beton.

"Ova tekstura ne prikriva prirodnu teksturu usana, a ruž se može nanositi u prstima." 25 godina iskustva u poslu i isprobavanje gotovo svakog beauty proizvoda na tržištu usmjerilo ju je prema novoj formuli matirajućih ruževa. "Tekstura koja nije previše suha, a na usnama se osjeća kao pero" - istaknula je Pat te je komentirala kako je svakako htjela izbjeći efekt tvrdog omotača na usnama. U liniji se nalazi 9 klasičnih nijansi koje će zadovoljiti ukus svake žene, a najbolje je to što se mogu savršeno kombinirati i stvarati nijansirane usne za upečatljive lookove. Poznato je da će se u prodaji naći 13. srpnja, a cijena jednog komada iznosit će 38 američkih dolara dok će set od 6 ruževa stajati 275 američkih dolara. U nastavku otkrijte nijanse iz nove linije Lust Matte Trance. 

Skin Show

Colour Blitz

Vicious Venoms

Related articles

Buro 24/7 Selection

više