Search

Micelarna voda od sada i u službi njege za kosu

Micelarna voda od sada i u službi njege za kosu

Vrijeme je da se poboljša i tekstura kose


Image: Promo

Zašto je micelarna voda osim za kožu dobra i za kosu?

Do sada ste vjerojatno čuli i već isprobali micelarnu vodu za čišćenje lica, koja je jedna od tajni beauty rutine brojnih Francuskinja. Čisti i tonizira kožu lica i tko ju je probao, više se nije odvajao od nje. Vjerojatno vam nije palo na pamet da kao što je dobra za kožu, da je dobra i za kosu. A onda se pojavio proizvod brenda DevaCurl koji je specijaliziran isključivo za njegu kovrčave kose. 

Kao i na licu, na kosi također djeluje tako da privlači prljavštinu nakupljenu vanjskim nečistoćama ili proizvodima za stiliziranje kose, stresom ili pak lošom vodom iz slavine. Ono što ga razlikuje od šampona za kosu je to što ne sadrži agresivne sastojke koji kosi ne daju da diše, bogat je hidratantnim uljima od sjemenki i jojobe te čini kosu sjajnom i zdravom. Dubinski čisti tjeme i pere kosu, te pomaže kosi vratiti teksturu koja je poletna i puna volumena. 

Koristi se kao zamjena za šampon, dolazi u bočici sa šiljatim vrhom, tako da je lako za koristiti, a sve što trebate je umasirati ga dobro u vlasišta, pa sve do korijena, a koristi se jednom tjedno ili po potrebi. Uskoro dolazi na tržište, a više informacija možete saznati ovdje. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više