Search

Mirela Forić Srna vas vodi u prvi Chanel Spa na svijetu

Smješten u pariškom Ritzu

Urednik: A.P.


Büro 24/7 je dobio pristup u jedan od najekskluzivnijih SPA centara u Parizu koji je smješten u kultnom hotelu Ritz

Kada je u srpnju prošle godine objavljeno kako će Ritz hotel u svom sklopu ugostiti prvi Chanel SPA u svijetu, svi mediji su željno iščekivali da zavire u tu oazu luksuza i elegancije. Od Chanela se ne očekuje ništa manje od savršenstva te je prvi pogled u ovo velebno zdanje itekako ispunio očekivanja obožavateljica brenda. U elegantno uređenom prostoru sve je podređeno duhu Gabrielle Chanel koja je živjela u hotelu Ritz dugi niz godina te ovaj spoj u sebi nosi više od puke poslovne suradnje.

chanel

chanel

Simbolika broja pet koji nosi kultni Chanelov parfem prožeta je kroz cijeli SPA centar tako da u njemu egzistira pet odvojenih soba za tretmane u kojima se provode tretmani u pet koraka s pet posebno osmišljenih ulja. Sva kozmetika koja se koristi u SPA centru kuće Chanel je posebno napravljena za ovaj objekt i ne može se pronaći nigdje drugdje u svijetu. Filozofija kojom se vode nije isključivo vezana uz ljepotu. Cilj je obnoviti duh i tijelo te klijentima pružiti posebno iskustvo po koje će se rado vraćati.

chanel

Chanel

Za jednog sunčanog dana u Parizu odlučila sam isprobati signature tretman Le Grand Soin koji se obavlja u sobi pod brojem 22 prateći legendarni parfem predstavljen davne 1922. godine. Le Grand Soin je personalizirani tretman u trajanju od dva i pol sata koji za rezultat ima osvježenje, revitalizaciju i pomlađivanje lica i tijela.

Chanel Spa

Uz posebnu masažu tijekom koje se nanosi krema s visokom dozom kolagena, Chanelovi beauty stručnjaci vas znalačkim pokretima doista odvedu u jednu sasvim novu dimenziju opuštanja. Nakon kolagenske kreme apliciraju se ostali proizvodi koji poboljšavaju performanse kože i dubinski hrane i njeguju je. Učinci tretmana su vidljivi odmah. Koža je blistava, sjajna i mekana na dodir. Ovo je bio moj prvi posjet Chanel SPA Centru, ali sigurno ne i zadnji. U sljedećem izdanju ove ekskluzivne priče, razgovarat ću s menadžericom Chanel Spa centra, Armelle Souraud. Ako želite saznati nešto više o Chanel centru ne postoji bolja osoba od žene koja je zaslužna za njegovo vođenje i organizaciju. Pitanja za gospođu Armelle pošaljite na mail info@buro247.hr a moje dojmove pogledajte u videu ekskluzivno snimljenom za Büro 24/7.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više