Search

Mirisi za dom s potpisom kuće Hermès

Mirisi za dom s potpisom kuće Hermès

Le Parfum de la Maison


Image: Buro247.ru

Modna kuća Hermès objavila je kako početkom sljedećeg mjeseca kreće u nove sfere - mirise za dom u liniji Le Parfum de la Maison

Mirise koji će u prodaju krenuti 1. prosinca kreirala je Céline Ellena, kćer Hermèsovog kućnog "nosa" Jean-Claudea Ellene. "Kad ste kod kuće čujete tihe zvukove koje prostor proizvodi. To je umjetna tišina koja vam dopušta da sanjarite, a moji mirisi su mali komadići snova. Kao da slušate zvuk svojim nosom. Šapat - ali olfaktivan. Mirisan zvuk. Moji snovi." komentirala je Céline Ellena. Njeni parfemi su kreirani da evociraju različite uspomene - Des pas sur la neige ("Otisci u snijegu"), Temps de pluie ("Kišovito vrijeme"), Fenêtre ouverte ("Otvoren prozor"), Champ libre ("Otvoreno polje") i À cheval! ("Na konju!"). 

Čašice u koje su svijeće smještene kreirao je dizajner Guillaume Bardet tako da komuniciraju poruku "mirisa i šaputanja". Radio je s papirom kako bi osjetio njegovu krhkoću te na kraju izveo dizajn u porculanu koji je bijele boje izvana, dok jednako bijele svjećice okružuje unutrašnjost čašice u različitim bojama. "Za nas su mirisi za dom sasvim nov teritorij kreativnog izražavanja te označavaju evoluciju našeg posla", kazala je Catherine Fulconis, izvršna direktorica Hermès Parfums.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više