Search

Mjesto gdje ćete saznati sve o jogi

Mjesto gdje ćete saznati sve o jogi

Prvi regionalni portal o jogi

BURO.


Image: buro247 arhiva

Uzmite trenutak za sebe i – udahnite!

Udahni.com je odredište za sve ljubitelje joge i one koji se s ovom drevnom, a danas tako popularnom vještinom žele upoznati. Ovdje ćete pronaći zanimljivosti o jogi, informacije o lokacijama na kojima se joga prakticira, kao i najave događanja, radionica i gostovanja vezanima uz jogu u našoj blizini.
Zašto Udahni.com? Jer je joga trenutno najpopularniji način za pokretanje tijela, kao i smirivanje uma. Joga je alat za nošenje sa svakodnevnim stresom, pa nije čudo da je prakticiraju milijuni ljudi diljem svijeta. Udahni.com je prvi portal u Hrvatskoj i regiji koji se bavi jogom i tematikom vezanom uz jogu, a pokrenula ga je grupa entuzijasta u suradnji s vodećim domaćim stručnjacima iz područja jogijske filozofije i prakse.

Mjesto gdje ćete saznati sve o jogi (фото 1)
Kad imate malo vremena i želite naučiti nešto o jogi, tehnikama disanja, meditaciji ili želite svoj način života upotpuniti informacijama o zdravoj prehrani i navikama koje će vam učiniti život sretnijim, ovo je adresa koju ćete posjetiti. Tekstovi i savjeti domaćih majstora joge motivirat će vas da ili probate jogu po prvi put, ili budete još bolji u svojoj jogijskoj praksi. Na portalu Udahni.com doznajte sve o povijesti joge, o velikim učiteljima, klasičnim temeljima i načelima joge, raznim jogijskim tehnikama, prehrani i životu u skladu s prirodom.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više