Search

Moćni beauty sastojak zvijezda je nove Kiehl's linije za kožu sklonu nepravilnostima

Moćni beauty sastojak zvijezda je nove Kiehl's linije za kožu sklonu nepravilnostima

Blagotvorno djelovanje ulja sjemenki konoplje

Urednik: D.D.


Image: PR

Inspiriran istraživanjima ljekovitog bilja i korištenju prirodnih sastojaka, po kojima je poznat od svog osnutka, Kiehl's je u prostoru zagrebačkog Muzeja Mimara predstavio novu kolekciju Cannabis Sativa Seed Oil, posebnu po inovativnom sastojku - ulju sjemenki konoplje, ali i po tome što je novo ulje namijenjeno upravo za normalnu do problematičnu kožu.

Moćni beauty sastojak zvijezda je nove Kiehl's linije za kožu sklonu nepravilnostima (фото 1)

Cannabis Sativa Seed Oil Herbal Concentrate namijenjen je normalnoj do problematičnoj koži ili koži koja je sklona nepravilnostima, a ključnu ulogu imaju dva glavna sastojka - ulje sjemenki konoplje koje ima ublažavajuće i smirujuće svojstvo te ulje zelenog origana koje pomaže u obnavljanju i smirivanju problematične kože zbog svog antibakterijskog i pročišćavajućeg svojstva.
 Da je korištenje ulja zapravo dobro i za masnu kožu, otkrili su polaznici drugog Kiehl'sovog Skincare Masterclassa održanog u prostoru muzeja Mimara, sa čime je i započeo Kiehl'sov dvodnevni program. Gošća edukativne radionice bila je priznata dermatologica dr. Željana Bolanča koja je sa strane struke upotpunila temu problematične kože te dala savjete kako se takva koža pravilno njeguje. Polaznici su imali priliku isprobati novu kolekciju proizvoda, saznati kako koža reagira na pojedine sastojke te napraviti pregled kože.

Željana Bolanča

Vodeći se filozofijom zdrave kože ali i zdravog načina života, nakon edukativnih radionica o njezi kože, Kiehl's je u istom prostoru organizirao i radionicu brige o kondiciji tijela. Dvodnevni Kiehl'sov event, proveden u društvu onih za koje vjerno stvara već desetljećima, završio je medijskim događajem kojem su nazočila i poznata lica iz kulturnih i umjetničkih krugova poput dizajnerice Diane Viljevac, pjevačice Nike Turković, brojnih drugih dugogodišnjih ljubitelja kozmetike brenda Kiehl's. Prostor Muzeja Mimara, za ovu je priliku pretvoren u pravu zelenu oazu sa spojem Kiehl'sove ljekarničke tradicije. U tematski uređenom prostoru, uzvanici su mogli uživati u kozmičkim ritmovima Aklee Neon, nove mlade kantautorice koja je svojim glazbenim talentom upotpunila cijelu priču i dala poseban doživljaj uzvanicima.

Moćni beauty sastojak zvijezda je nove Kiehl's linije za kožu sklonu nepravilnostima (фото 2)

Kolekcija je dostupna u Kiehl's prodavaonicama Arena Centar, City Center one West, Centar Cvjetni, City Center one Split i Supernova Zadar. Cijena Cannabis Sativa Seed Oil Herbal ulja (od 30 ml) iznosi 330 kuna, dok je cijena Cannabis Sativa Seed Oil Herbal gela za čišćenje lica  200 (za 150 ml), odnosno 95 kn (za 75 ml).

Moćni beauty sastojak zvijezda je nove Kiehl's linije za kožu sklonu nepravilnostima (фото 3)

Moćni beauty sastojak zvijezda je nove Kiehl's linije za kožu sklonu nepravilnostima (фото 4)

Moćni beauty sastojak zvijezda je nove Kiehl's linije za kožu sklonu nepravilnostima (фото 5)

Moćni beauty sastojak zvijezda je nove Kiehl's linije za kožu sklonu nepravilnostima (фото 6)

Moćni beauty sastojak zvijezda je nove Kiehl's linije za kožu sklonu nepravilnostima (фото 7)

Leave a comment

više