Search

Na frizuru po dozu umjetnosti

Na frizuru po dozu umjetnosti

Izložba u Studiju Etra


Image: Promo

Studio Etra, koji je ove godine proslavio deset godina svog postojanja, od samih početaka težio je suradnji s različitim umjetnicima

U studiju su tako dosad već izlagali kiparica Iva Mihanović, akademski slikar Krunoslav Stojanovski, dizajnerica nakita Irena Kaštela, Ivan Bulić Ičo svjetioničar, fotografkinja Mare Milin. Petra Granić Glowatzky, kreativna direktorica studija, osmislila je novi projekt pod nazivom "HeART Hair". Idućih godinu dana studio će kao izložbeni prostor biti platforma četvoro umjetnika koji će kroz tri mjeseca izlaganja jednu svoju prodanu sliku darovati u humanitarne svrhe. Projekt započinje s akademskom slikaricom Tisjom Kljaković Brajić koja je nedavno objavila i svoj prvi roman koji je vrlo rado čitan u Etri.

Na frizuru po dozu umjetnosti (фото 1)

Inspiraciju u radu, kaže Tisja, dobiva iz svakodnevice, u malim sitnicama što čine život, a za "HeART Hair" ima samo riječi hvale jer joj je uvijek zadovoljstvo sudjelovati u humanitarnoj akciji. Ovaj hvalevrijedan projekt podržale su i naše poznate glumice i muze Studija Etra – Judita Franković, Lana Barić, Iva Mihalić, Anja Matković i Marija Škaričić.

Na frizuru po dozu umjetnosti (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više