Search

Na hrvatsko tržište je stigla iščekivana makeup kolekcija u najljepšim nude nijansama

Na hrvatsko tržište je stigla iščekivana makeup kolekcija u najljepšim nude nijansama

Neo Nude by Armani Beauty

Urednik: A.P.


Image: Armani Beauty Press

U svijetu Instagram makeupa gdje je sve predimenzionirano, prenaglašeno i obilato naneseno u slojevima Armani nudi sofisticiranost izgleda i povratak lijepoj koži i nježnim tonovima. Iznimno delikatne, prozračne teksture; ultimativni osjećaj ugode na koži s postojanim sjajem; predvodnik vrhunske klase kada je riječ o postizanju besprijekorne, "gole" ljepote. Vođen filozofijom ultimativne ljepote, Giorgio Armani beauty je od osnutka 2000. godine stručnjak u poticanju žena da postignu savršen ten prirodnog izgleda. Sada Giorgio Armani beauty predstavlja sveobuhvatnu liniju NEO NUDE za ljepotu kože, obraza i usana, uz obećanje postizanja savršenog izgleda uz makeup koji djeluje toliko prirodno da je gotovo nezamjetan. Nevidljiv, bez razmazivanja, ugodan za sva osjetila - pruža sve što je ženi potrebno da zrači samopouzdanjem i utjelovi Armanijev zaštitni znak - prirodni sjaj.

armani

Kako bi zadovoljio potrebe zahtjevnog stila života, kada žene teže postizanju prirodne ljepote na brz i jednostavan način, Giorgio Armani beauty predstavlja NEO NUDE FUSION POWDER: prvi puder za završni sloj koji kombinira slične sastojke i efekt osvjetljenja tekuće podloge s jednostavnim nanošenjem i praktičnošću kompaktnog pudera. Nakon desetogodišnjeg istraživanja, s proizvodom NEO NUDE FUSION POWDER Giorgio Armani beauty otkriva dvije revolucionarne, patentom zaštićene* tehnologije. Tajna briljantnog, bestežinskog 'plutanja' na koži, poput oblaka, krije se u novom patentu* laboratorija Giorgio Armani beauty, a to je postupak formulacije na temelju memorije vode. Tijekom formuliranja, voda unutar pudera isparava, ostavljajući puderastu teksturu.

U dodiru s prirodnom vlagom iz kože, proces je reverzibilan: puder se pretvara u tekućinu poput vela koji se sjedinjuje s kožom, bez vidljivih linija, mrljanja ili ljuštenja. Drugi patent* omogućuje mek i bestežinski puder čiji je sloj toliko tanak da se čini nevidljivim. Kombinirajte, stapajte i kreirajte vlastiti prekrasan izgled "gole" kože. NEO NUDE FUSION POWDER je dostupan u osam nijansi i sadrži visokoučinkovitu stapajuću emulziju boja s pojačanim pigmentima. Oni kreiraju veo koji je potpuno usklađen s vašom kožom i koji ostaje postojan bez obzira na to koliko puta popravljali makeup tijekom dana.

Za naglašavanje prirodne ljepote svake žene, tri proizvoda upotpunjuju liniju NEO NUDE. Bazirani su na vodi, a svaki se u trenu stapa s kožom, pružajući osjećaj ugode i hidrataciju, uz blistav sjaj. Postignite osjećaj "gole" kože i besprijekoran izgled: dobivanje učinka neprimjetnog make-upa u potpunosti je u vašim rukama. Nevjerojatno prozračni, proizvodi se savršeno stapaju jedan s drugim. Novi šiljati aplikator omogućuje uzimanje optimalne količine formule za naglašavanje prirodne ljepote u punom sjaju.

A-CONTOUR: cool smeđa nijansa za oblikovanje i definiranje prirodne ljepote stapa se u dodiru s konturama lica, a formula na bazi vode savršeno ističe jagodice.

blush

A-BLUSH: od svijetlo-do tamno-ružičaste, preko vedre narančaste, četiri nijanse osigurava bestežinski, prirodni sjaj obraza; boja donosi zdravi dašak rumenila, toliko prirodan da vas ističe u najboljem svjetlu.

highlight

A-HIGHLIGHT: dodatno naglasite najsvježiji sjaj svijetlo-ružičastom nijansom ili nijansom šampanjca; rezultat je osjećaj "druge" kože i lice obavijeno blistavim velom.

Tri tekuće teksture ostavljaju iznimno delikatan sloj boje na koži. Stapaju se i zajedno donose nevjerojatan učinak: ultimativni NEO NUDE sjaj.


ECSTASY BALM

balm

Kombinira blistavost sjajila s njegujućim svojstvima balzama, a antioksidacijsko ulje kapara pruža mekoću pri svakom nanošenju. To su vaše usne, ali dan za danom sve bolje.Sjajna ulja reflektiraju svjetlost i unose vedrinu u formulu koja ne ostavlja ljepljive tragove. Dostupan je u tri nijanse koje ističu ljepotu usana, a blistav sjaj postiže se primjenom jedinstvenog "top-filling" postupka, koji uključuje izmjenu topline i hladnoće za postizanje kristalizacije. S vremenom rezultira mekom i prozračnom teksturom sa zrcalnim efektom sjaja. Balzam se s lakoćom nanosi i stapa s kožom. Topeći se u kontaktu s usnama, donosi veći učinak sjaja u odnosu na klasične proizvode za njegu usana, a raspon boja omogućuje suptilno isticanje vašeg prirodnog tona ili pak naglašenije - nanošenjem upečatljivijih nijansi.

U nastavku pogledajte kako postići savršen nude look s potpisom poznate makeup artistice Simone Antonović.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više