Search

Najbogatiji anti-age program pronaći ćete u Poliklinici Bagatin

Najbogatiji anti-age program pronaći ćete u Poliklinici Bagatin

Oko 60 usluga

Urednik: A.P.


Image: PR

Čak i ako se možete pohvaliti odličnim genima i mnogo mlađim izgledom od stvarnih godina, promjene na licu povezane s godinama su neizbježne

Vlastite godine svakako treba slaviti, prigrliti ih i uživati u onome što one nose, no može ih se i malo usporiti kada je u pitanju vaša koža lica, vrata i dekoltea. Neinvazivne opcije pomlađivanja raznolike su i brojne te se nudi velik broj anti-age tretmana koji zamjenjuju kirurške zahvate. Paletom od preko 60 anti-age tretmana koje izvodi tim estetskih kirurga, dermatologa i medicinskih kozmetologa u Poliklinici Bagatin popravljaju teksturu, tonus i elastičnost kože, stimuliraju stanične mehanizme odgovorne za obnovu tkiva, smanjuju pore, reduciraju hiperpigmentaciju, brišu bore.

Bagatin

Njihove ambasadorice, Ecija Ojdanić, Ana Begić Tahiri i Ivana Husar Mlinac, zaštitna su lica anti-age kampanje pod geslom "Pokažite ljepšu stranu iskustva" kojom se pozivaju žene da postave neke nove imperative ljepote koje će, uz svakodnevne obveze, marljivo njegovati. Svoju lijepu, njegovanu i mladoliku kožu lica mogu zahvaliti upravo redovitim dolascima na anti-age tretmane. Odabirom svojih omiljenih, ujedno i najpoznatijih tretmana pomlađivanja, odlučne su u naumu da pokažu tu ljepšu stranu svojih bogatih karijera, unatoč nekoliko desetka tisuća sati provedenih na pozornicama.

Bagatin


Najpopularniji tretmani u Poliklinici Bagatin svakako su Juvederm hijaluronski dermalni fileri te terapija Vistabelom koji ne ugrožavaju prirodnost lica i mimiku, već, dapače, gode vašoj koži, hidratiziraju je, pomlađuju i čine je zamamnom. Tretmanom laserskog pomlađivanja zateže se koža lica, uklanjaju se sitne kapilare i reduciraju se mrlje na koži, dok se Med Visage ultrazvučnim tretmanom u kombinaciji s Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazijom, još jednim top odabirom ambasadorica, zateže opuštena koža, popunjavaju se bore te se vraća i održava mladolik izgled lica, vrata i dekoltea.

Bagatin

U Poliklinici Bagatin svoju su bogatu paletu anti-age usluga upravo zaokružili najnovijim tretmanom koji ima gotovo jednake učinke kao kirurško pomlađivanje. Najnoviji uređaj za lifting lica na hrvatskom tržištu - Renew lift omogućuje nekirurško zatezanje i učvršćivanje kože lica, vrata, dekoltea i tijela s gotovo jednakim rezultatima kakvi se dobivaju kirurškim zahvatom, s trajanjem do dvije godine. Eliminiraju se bore na čelu, podižu se obrve i obrazi, nazolabijalne bore se ublažavaju kao i proširene pore, a podočnjaci se učvršćuju. Tehnologijom fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta (HIFU) kontrolirano se zagrijava tkivo na određenoj dubini unutar kože gdje dolazi do pokretanja regeneracijskog procesa i stvaranja kolagena.

Bagatin

Uz različite tehnologije i pristupe njezi kože lica, stvara se idealan program te tako postižu najbolji i, još važnije, dugotrajni rezultati. Prije svakog tretmana preporuka je napraviti VISIA profesionalnu analiza kože lica, kojom se dobiva detaljan uvid u stanje i problematiku vaše kože. Najmodernija tehnologija omogućuje definiranje idealne kombinacije tretmana za svakog pojedinog klijenta.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više