Search

Najbolja njega za osjetljivu kožu dekoltea

Najbolja njega za osjetljivu kožu dekoltea

Sisley Phytobuste +


Image: PR

Proizvodi za podizanje i učvršćivanje grudi nisu novost na tržištu, no ovaj novi proizvod iz Sisley radionice definitivno zauzima pažnju

Dijete, uska odjeća, izloženost suncu, dojenje i menopauza samo su neke od situacija s kojima se žene susreću u životu, a zbog kojih čvrstoća dekoltea i grudi pati. S godinama koža postaje opuštena, krhka i gubi svoju elastičnost, te joj je potrebna vrsta "podizača". Zato su stručnjaci iz Sisleyja kreirali revolucionarno kozmetičko otkriće u ovoj novoj domeni iz njege kože. Radi se o novom Sisleyjevom proizvodu Phytobuste + décolleté koje podiže, zateže i oblikuje grudi.

i

Ovaj novi Sisleyjev proizvod djeluje na tri razine. Na prvoj razini Phytobuste + décolleté zaglađuje i tonizira kožu, te kroz ekstrakt zobenog sjemenja koži dekoltea pruža 3D efekt, a snažnim djelovanjem ispušta fleksibilan elastičan film koji štiti kožu. Druga razina, podizanje i čvrstoća i tonus, nastaje uz pomoć vitamina E iz stabla Centella, oraha i raži, žitarice zaslužne za otpornost gravitaciji. Na trećoj razini ovaj Sisleyjev eliksir mladosti osvježava i vlaži kožu, uz pomoć Shea maslaca, omega 9 masnih kiselina i glicerina biljnog porijekla.

n

Shea maslac, omega masne kiseline, ekstrakt raži i vitamin E ovdje dolaze u svrsi hranjivih sastojaka, no nisu bili dovoljni da bi ovaj proizvod dobio završni dodir, a za njega su rezervirani najfiniji mirisi poput opojnih nota mažurana, aromatične litsee i čempresovke. Brzo upijanje i rapidni rezultati ovaj proizvod čine velikanom na svom području, što je jedan razlog više zašto je baš sada pravo vrijeme za nabavku jednog ovakvog primjerka.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više