Search

Najbolji beauty lookovi s Tjedna visoke mode u Parizu

Najbolji beauty lookovi s Tjedna visoke mode u Parizu

Minimalizam vs. ekstravagancija


Image: Imaxtree

Dok su mnogi dizajneri odlučili svoje haute couture kolekcije sljubiti uz potpuno prirodne lookove, Alexis Mabille, Versace i Antonio Ortega poigrali su se ekstravagantnijim lookovima

Sinoć je završio Tjedan visoke mode u Parizu (i Rimu, zahvaljujući Karlu Lagerfeldu) gdje je nekolicina dizajnera predstavila svoje haute couture kolekcije za iduću jesen i zimu. Viktor & Rolf, Alberta Ferretti, Alexander Vauthier, Armani Privé i Giambattista Valli odabrali su lagane prozračne lookove kakvi su u trendu i ovog ljeta i začinili ih tek ponekom prirodnom ili zlatnom nijansom sjenila za oči.

Od dizajnerskih imena koja su se odmakla od prirodnih lookova posebno se istaknuo onaj Versaceov s tamnocrvenim glitter usnama, interpretacija popularnog Twiggy looka u svijetloplavoj boji na reviji kuće Alexis Mabille i ekstravagantan look Antonija Ortege upotpunjen elementima kao što je mrežasti til na kojem su bile ušivene obrve od sitnih perlica. Kad sve zbrojimo čini se kako se haute couture opasno približava pret-a-porteru kako šminkom tako i odjećom. 

Viktor & Rolf

Alberta Ferretti

Elie Saab

Alexander Vauthier

Armani Privé

Alexis Mabille

Giambattista Valli

Dior

Antonio Ortega

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više