Search

Najbolji tretman za revitalizaciju kože

Najbolji tretman za revitalizaciju kože

Seconde Peau 40 x jači tretman od standardnih kozmetičkih tretmana

Urednik: A.P.


Image: Press

Biologique Recherche metodologija ima reputaciju zapanjujuće učinkovitosti na temelju kliničkog pristupa kozmetičke usluge pomoću čistih, koncentriranih sirovina, kao i inovativnih te pedantnih protokola i procedura

Uz već vrlo poznate tretmane, Biologique Recherche predstavlja novi revolucionaran tretman u revitalizaciji kože - Seconde Peau (druga koža). Ono što je u 80-im godinama bio kolagen danas je hijaluronska kiselina te su u Biologique Recherche institutu željeli napraviti nešto revolucionarno što radi neku vrstu potpore za oblikovanje i regeneraciju, koja je slična efektu plastične kirurgije. Nakon nekoliko godina istraživanja pronašli su novi, biološki sličan proizvod kolagenu, hijaluronsku kiselinu, utkanu na specifičan način, čime se postiže vrlo efikasan tretman.

skin

Hijaluronska kiselina je vrlo moćna molekula koja na sebe može vezati 1.000 puta veću masu vode od svoje vlastite težine. Hijaluronska kiselina medicinske kvalitete u sastavu tretmana Seconde Peau čistija je i 40 puta koncentriranija od hijaluronske kiseline u standardnim kozmetičkim proizvodima. Koncentracija od 80% i vrlo niska molekularna masa hijaluronske kiseline omogućuje regeneraciju, stimulaciju sinteze kolagena i smanjenje broja i dubine bora. Ubrzava staničnu obnovu, vraća sjaj, izglađuje teksturu kože i redefinira konture lica.

Bilo je potrebno 10 godina istraživanja da bi se napravio prvi aparat za tkanje hijaluronske kiseline inspiriran 3D štampačima. Ovaj nevjerojatno inovativan postupak omogućuje tkanje nanovlaknima hijaluronske kiseline da bi se dobila podloga za tretman Seconde Peau. Takvim elektro tkanjem nastaje posebna kozmetička maska, što je novost u svijetu kozmetike. Inspiriran medicinskim procedurama ovaj tretman za lifting i regeneraciju daje vidljiv efekt već poslije prvog tretmana, obzirom da je Inspiriran procedurama za liječenje opekotina, Seconde Peau predstavlja kozmetičku alternativu injekcijama/filerima i namijenjen je svim tipovima kože oštećene vanjskim utjecajima ili znakovima starenja. Tretman Seconde Peau ubrzava obnavljanje stanica i zacjeljivanje, a efekt zatezanja je odmah vidljiv. Poboljšava koheziju, čvrstoću i debljinu kože te istovremeno oblikuje konture lica.

Potražite više na: www.manuelapicardbeauty.com

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više