Search

Najljepše nijanse plave u novoj Chanel make-up kolekciji

Najljepše nijanse plave u novoj Chanel make-up kolekciji

"Blue Notes"


Image: buro247.kz

Plavu boju povezujemo s bojom noćnog neba ili s velikim morskim prostranstvima – motivima koji nas u ljetno vrijeme posebno nadahnjuju, pa su tako nadahnuli i kuću Chanel koja je lansirala novu make-up kolekciju u plavim tonovima nazvanu "Blue Notes"

Ne postoji gotovo nijedna kozmetička kuća koja u kolekcijama posvećenim ljetu zaobilazi plave nijanse jer one dominiraji toplom sezonom. Jedinu istinsku konkurenciju predstavljaju im brončane i zlaćane nijanse. Svoju prvu ovogodišnju ljetnu kolekciju "Méditerranée" kuća Chanel posvetila je odmoru na Azurnoj obali, i donijela nam najljepše tirkizne nijanse koje podsjećaju na boje morskih valova. Ipak, čini se kako kreatorima Chanel dekorativne kozmetike plava boja nije dovoljno došla do izrađaja pa su odlučili ovoj prekrasnoj ljetnoj nijansi posvetiti cijelu mini kolekciju i nazvali je "Blue Notes".

Nova će kolekcija uključivati dvije palete sjenila Les 4 Ombres koja se sastoji od četiri nijanse, a bit će dostupna u dvjema različitim paletama – Tisse Jazz i Tisse Smoky, a tu je i mono sjenilo bogate pigmentirane teksture u tamnoplavoj nijansi sa shimmerom. U kolekciji ćete pronaći i tekući vodootporni tuš za oči, maskaru Le Volume de Chanel u crnoj i tamnoplavoj varijanti, lak za nokte i prekrasno sjajilo za usne Gloss Volume.  

Kolekcija "Blue Notes" bi se u prodaji trebala naći već tijekom lipnja. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više