Search

Najpopularniji highlighter na svijetu dobiva pojačanje u vidu tekućeg pudera

Najpopularniji highlighter na svijetu dobiva pojačanje u vidu tekućeg pudera

Touche Éclat All-In-One Glow Foundation

Urednik: A.P.


Image: YSL Press

Lansiranjem novog inovativnog proizvoda Touche Éclat All-In-One Glow Foundation koji će obogatiti kolekciju Touche Éclat, YSL Beauté u 2018. godini osvaja nove vrhunce...

Posao, zabava, fotografiranje selfija... moderna je djevojka iznimno aktivna i želi da makeup ide ukorak s njezinim potrebama, stoga je YSL Beauté osmislio proizvod uz pomoć kojeg će uvijek blistati: Touche Éclat  All-In-One Glow Foundation čija je tajna u vodi. Nova, pametna formulacija donosi prvu YSL-ovu teksturu koja se iz kremaste pretvara u vodenastu, trenutno hidratizirajući kožu i dajući joj baršunast sjaj. U dodiru s kožom, kremasta se tekstura s 50-postotnim udjelom vode i hidratantnim agensima pretvara u vodenastu. Puder se lako razmazuje i još lakše stapa s kožom, pružajući prirodan izgled uz prekrivanje vidljivih nepravilnosti.

puder

 

Prekriva poput podloge i pruža dugotrajnu hidrataciju, ostavljajući na koži "magličast" finiš koji je čini zadivljujuće blistavom. Osam nijansi u samo nekoliko sekundi usavršavaju i hidratiziraju kožu, bez masnih tragova i neprirodnog sjaja. Fotograf Craig McDean zaslužan je za vizuale nove kampanje. Jutarnje zrake sunca obasjavaju američki vintage automobil parkiran na pariškim dokovima. Unutra sjede Staz Lindes i Zoë Kravitz, ambasadorice YSL Beautéa, i uživaju u novom sunčanom danu u Parizu. Ležerno nanose novi Touche Éclat All-In-One Glow Foundation sjedeći na sjajnim kožnim sjedalima kremaste boje, koja podsjećaju na besprijekornu blistavost njihove naizgled gole kože.

kampanja

Related articles

Buro 24/7 Selection

više