Traži

Najslađi tekući ruževi s mat efektom dolaze iz kuće Lancôme

Najslađi tekući ruževi s mat efektom dolaze iz kuće Lancôme

MatteShaker

Urednik: A.P.


Fotografija: Lancome Press

Lancôme je 2016. predstavio JuicyShaker, ulje za usne u voćnim i slasnim bojama koje prije svakog nanošenja treba protresti kako bi njegov jedinstveni i nevjerojatno mek spužvasti aplikator upio optimalnu količinu proizvoda za neodoljiv osjećaj na usnama, poput milovanja

Ove se godine saga nastavlja s tekućim ružem MatteShaker u odvažnim, vedrim i intenzivnim bojama. Njegova inovativna emulzija čini ga dvostruko delikatnijim i intenzivnijim od klasičnih ruževa. A novi je aplikator redizajniran kako bi osigurao što preciznije nanošenje i pružio nevjerojatno senzualno iskustvo. Rezultat: statement usne koje u roku od par minuta postaju mat, a savršena postojanost i tekstura pruža osjećaj "druge kože". Posebnost ovog proizvoda krije se u inovativnoj formuli.

Matte Lip

MatteShaker se temelji na inovativnoj tehnologiji UltraThin Film (UTF), kojom se postiže iznimno tanak sloj, a kao nadahnuće za njezin razvoj poslužila je tekstura podloge. Time je ovaj tekući ruž dobio dvostruko tanji sloj i dvostruko veći intenzitet u odnosu na klasične ruževe.

Njegova inverzna emulzija sadrži velik udio hlapljivih komponenti, poput vode, koje isparavaju neposredno pri nanošenju proizvoda i ostavljaju samo ono što je potrebno: pigmente i polimere. A upravo u tome leži tajna njegove savršene postojanosti. Nova tehnologija već u par minuta donosi osjećaj "druge kože" i golih usana, uz nevjerojatnu pokrivenost i optimalnu višesatnu postojanost. S optimiziranim spužvastim aplikatorom mekim poput jastučića, MatteShaker jamči intenzivan učinak u samo jednom brzom i jednostavnom potezu. MatteShaker dolazi u 7 zamamnih boja koje će vam sigurno uljepšati proljetne dane.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor