Search

Nakon uspješnog losiona koji vam daje preplanuli sjajni ten, Bela Glow ima novi potencijalni hit

Nakon uspješnog losiona koji vam daje preplanuli sjajni ten, Bela Glow ima novi potencijalni hit

Urednik: BURO.


Glow&Go je bio proizvod prvijenac beauty brenda Bela Glow i već pri samom lansiranju je izazvao veliko zanimanje žena. Prva serija proizvoda je rasprodana u rekordnom roku, a sada je dobila i svoj nastavak u obliku Cosmo Glow proizvoda koji će sigurno polučiti isti uspjeh. Radi se o višenamjenskom puder losionu za tijelo i lice koji kada se nanese osim što prekriva nepravilnosti, potamni kožu i da joj divan sjaj. 

Nakon uspješnog losiona koji vam daje preplanuli sjajni ten, Bela Glow ima novi potencijalni hit (фото 1)

Cosmo glow je namijenjen za oči, lice i tijelo što ga stavlja u liniju višenamjenskih proizvoda. Pigment je napravljen tako da ga jednostavno mogu nanositi profesionalni vizažisti, kao i oni koji imaju minimalno iskustva u dekorativnoj kozmetici. Može se aplicirati prstima ili profesionalnim aplikatorima za nanošenje šminke.

Nakon uspješnog losiona koji vam daje preplanuli sjajni ten, Bela Glow ima novi potencijalni hit (фото 2)

„Cosmo Glow je za nas bio bitan nastavak naše poslovne priče. Htjele smo proizvod koji će postati dio rutine naših kupaca, a to je značilo višenamjensku funkciju. Iznimno smo ponosne na kvalitetu i teksturu pigmenta, te ponosno tvrdimo kako je to jedan od najboljih pigmenta koji će te probati.“ – kazale su Tia Mamić i Lada Mitrašinović, osnivačice brenda Bela Glow.

Cosmo Glow možete pronaći na web stranici brenda već danas.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više