Search

Naučite tehnike masaže koje opuštaju

Naučite tehnike masaže koje opuštaju

Radionica u Sangha Yoga studiju


Image: Sanjin Kaštelan

Radionica koja će vas naučiti posebnim tehnikama masaže koja liječi i opušta održat će se 10. listopada u zagrebačkom prostoru Sangha Yoge, u Radićevoj 7

Svi vi koji se bavite svojim tijelom i redovito brinete o njemu, znate koliko je to dobar osjećaj. Određeni stilovi masaža pridonose tom osjećaju, a mogu se lagano i naučiti. Tome će služiti radionica pod vodstvom Danijela Dubičanca, učitelja joge i tajlandske akupresure za bolna stanja mišićno-koštanog sustava koja će se održati 10. listopada od 10 ujutro do 16:30, a bit će fokusirana na terapeutsko letenje, tajlandsku masažu i samomasažu. Jutro će biti posvećeno osnovnim principima terapeutskog letenja. Moći ćete naučiti osnovni kratki tretman koji oslobađa kralježnicu pasivnom trakcijom, laterofleksijom, torzijom i ekstenzijom. Onaj na kojem se masaža prakticira pritom je u inverziji i bez napora uživa u većini dobrobiti stoja na ramenima ili glavi. Novi letači mogu očekivati lakoću, nov doživljaj tijela u prostoru, možda i blagu euforiju. Blok će završiti biranim zahvatima tajlandske masaže koji ublažavaju ili uklanjaju napetosti u mišićima.

Naučite tehnike masaže koje opuštaju (фото 1)

Popodne, na vođenoj razmjeni jogijske masaže radit će se na listovima, stražnjim ložama, gluteusima, psoasima, leđima, ramenima, vratu, te prsnim mišićima. Strukture su to koje najviše pate od dugog sjedenja, a tretman će također biti zanimljiv redovitim vježbačima joge. Moći ćete naučiti i samomasažu lopticama, odličnu za tretiranje bolnih stanja.

Prethodno iskustvo nije potrebno, a svaki polaznik dobit će skriptu u PDF formatu s opisom tehnika, indikacija i kontraindikacija. Rezervacije možete izvršiti na mail: sangha_yoga@yahoo.co.uk, a više informacija saznajte na www.sanghayogacentar.com.

 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više