Search

Ne treba vam još jedna paleta sjenila? Ove neodoljive nijanse natjerat će vas da promijenite mišljenje

Ne treba vam još jedna paleta sjenila? Ove neodoljive nijanse natjerat će vas da promijenite mišljenje

Idealne za postizanje ultimativnog jesenskog looka

Tekst: D.D.


Image: Imaxtree,
PR

Da nijanse sjenila zlatnog sjaja nisu rezervirane samo za ljetne dane govori i najnoviji član obitelji Naked - paleta sjenila za oči neodoljivog naziva Naked Honey. Zahvaljujući svevremenskoj kombinaciji retro glamura i zlatnog sjaja, ovo je jedina od onih paleta koju ćete trebati cijele godine. Riječ je o 12 ekskluzivnih nijansi o kojima svi već sad bruje, jer su savršene su za stvaranje različitih lookova, od ležernog i lagano osunčanog pa sve do zavodljivog.

Baš svih 12 potpuno novih neutralnih nijansi s dozom zlata - među kojima su klasične zlatne, tople nijanse jantara i raskošne čokoladno smeđe nijanse, mogu se međusobno kombinirati. Posegnite za svima omiljenom nijansom Amber, prepunom sjaja, stvorite savršeno zamagljen učinak u stilu smokey eyea uz toplu smeđu mat nijansu Sting ili postanite ovisni o intenzivnoj zlatnoj metalik nijansi, nalik medu, pod nazivom Honey uz pomoć koje možete postići ultimativni izgled u stilu 70-ih.

Ne treba vam još jedna paleta sjenila? Ove neodoljive nijanse natjerat će vas da promijenite mišljenje (фото 1)

Dnevne lookove s mat efektom ili glamurozne večernje s dozom metalik sjaja, jednostavno je za postići jer uz paletu sjenila za oči Naked Honey dolazi i dvostrana cruelty free veganska četkica. Na jednom kraju je četkica za razmazivanje, kratka i gusta kako bi omogućila nanošenje sjenila uz donju liniju trepavica ili razmazivanje i miješanje, dok se na drugom kraju nalazi precizna četkica savršena za definiranje pregiba kapka i miješanje nijansi.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više