Search

Neodoljivi tonovi crvene u novoj Chanel make-up kolekciji

Neodoljivi tonovi crvene u novoj Chanel make-up kolekciji

Rouge Allure

Image: buro247.ru

Ovu jesen Chanel posvećuje raznim nijansama crvene u svojoj novoj limitiranoj make-up kolekciji u kojoj ćete pronaći nekoliko nijansi crvene – od nježno ružičaste do tamne senzualne nijanse u boji šljive

Ova kozmetička poslastica bit će dostupna u limitiranom izdanju, a u kolekciji vas osim postojanih ruževa za usne baršunaste teksture očekuju sjajila i olovke za usne te lakovi za nokte koji nijansama odgovaraju proizvodima za usne. 

Ruž za usne Rouge Allure Velvet krasi osobita postojanost, pigmentiranost i mat efekt, a dostupan je u trima nijansama: crvenoj s hladnim podtonom, jarko ružičastoj sa svjetlucavim česticama i zagasitoj tamnoružičastoj s bakrenim odsjajem. Za sve ljubiteljice nešto lakših formula tu su i sjajila za usne koji će vašim usnama podariti sjaj te ih učiniti punijima i senzualnijima. 

Kako bi dojam bio potpun, iz Chanela nam predlažu i tri laka za nokte u prekrasnim crvenkastim tonovima koji će savršeno zaokružiti jesenski make-up. Tako u limitiranoj kolekciji možete pronaći lak u jarko ružičastoj, zatim zagasitoj boji fuksije i prekrasnoj ružičastoj nijansi prepunoj svjetlucavih čestica koje se presijavaju u bakrenu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više