Search

Nivea nastavlja svoju borbu protiv bora novom linjom

Nivea nastavlja svoju borbu protiv bora novom linjom

Otkrijte mladenački sjaj koji se krije u vama!

BURO.


Image: PR

Nakon lansiranja uspješne Cellular Anti-Age linije proizvoda, Nivea nastavlja svoju borbu protiv bora predstavljanjem Cellular Perfect Skin linije koja u potpunosti odgovara potrebama modernih žena čija je želja: mladenački ten koji je istovremeno blistav i gladak

Mladost i ljepota kože dolaze iznutra i izvana - potaknuta tom idejom, Nivea je u opuštenoj atmosferi Waves & Denim bara u Zagrebu predstavila novu Cellular Perfect Skin liniju proizvoda uz predavanje magistre kliničke nutricije i autorice brojnih hrvatskih bestselera dr. Lejle Kažinić Kreho MD msc. nutr. o upravljanju zdravljem i vanjskim izgledom iznutra. Tako su prisutni imali priliku isprobati Dr. NB proizvode koji energiziraju, jačaju imunitet i potiču proizvodnju kolagena. Priču je zaokružila radionica vježbi za lice pod vodstvom poznate slovenske instruktorice Face Force joge lica Anje Fošnarič. Ona je predstavila vježbe za lice koje je dobro uključiti u jutarnji ritual prije nanošenja dnevne njege.

Nivea nastavlja svoju borbu protiv bora novom linjom (фото 1)

Za njegu kože izvana brine se Nivea Cellular Perfect Skin linija, koja sadrži kombinaciju aktivnih sastojaka lumicinola i ekstrakta magnolije kojima se smanjuju bore i nepravilnosti, a koža postaje glađa i mekša uz naglašeni prirodni sjaj, koji se tijekom godina smanjuje zbog usporene regeneracije stanica. Upravo će Nivea Cellular Perfect Skin odgovoriti na sve zahtjeve novom vrhunskom linijom proizvoda koja je u potpunosti prilagođena potrebama moderne žene.

Nivea nastavlja svoju borbu protiv bora novom linjom (фото 2)

Formula novih proizvoda učinkovito djeluje na ten: poboljšava obnavljanje stanica, a mrlje na licu su manje vidljive. Lumicinol i ekstrakt magnolije učinkovit su alat za vidljivu transformaciju kože jer pomažu uravnotežiti depigmentaciju, poboljšavaju čvrstoću i izuzetno su učinkoviti u smanjivanju bora.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više