Search

Nježne boje proljeća u novoj make-up kolekciji kuće Sisley

Nježne boje proljeća u novoj make-up kolekciji kuće Sisley

Skrivene u crno-bijeloj ambalaži


Image: buro247.ru

Nova make-up kolekcija kuće Sisley u prekrasnoj crno-bijeloj ambalaži krije nam cijelu paletu nježnih ali i zavodljivih nijansi

Nova kolekcija fitokozmetike kuće Sisley svojim raskošnim nijansama i intenzitetom priziva dolazak proljeća, a kao glavna zvijezda ističe se nova paleta sjenila za oči na biljnoj bazi "Phyto 4 Ombres Eyeshadow Quartet" dostupna u dvije različite kombinacije boja.

Nova sjenila za oči bogata su mikročesticama i osim što pružaju bogatu intenzivnu boju, ona njeguju osjetljivu kožu kapaka i to zahvaljujući cijelom nizu blagotvornih biljnih ekstrakata, poput ekstrakata lopoča te zelenog čaja. 

Sjenila dolaze u dvije kombinacije boja: prva se sastoji od nježne ružičaste, zatim boje pudera te dvije brončano-smeđe u tamnoj i svijetloj nijansi, dok druga kombinacija boja sadrži sjenila u prigušenoj tamnosivoj, hladnoj bijeloj i električno plavoj nijansi s kojom ćete vrlo lako postići zavodljivi smokey eyes efekt. Obje palete sadrže sjenila biserne, metalik i mat teksture.

Kolekcija sadrži i olovke za usne "Phyto Lip-Twist" u tri različite nijanse: koraljnoj, ružičastoj i tamnoj boji maline, dok su olovke za oči dostupne su u osam nijansi s metalik efektom, a variraju od crne pa sve do tirkizne.

Nježne boje proljeća u novoj make-up kolekciji kuće Sisley (фото 1)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više