Traži

Nova dimenzija perfekcije: Visionnaire LR 2412 4% - Cx

Nova dimenzija perfekcije: Visionnaire LR 2412 4% - Cx

Nova obogaćena formula

Tekst: BURO.


Lancôme je 2011. godine učinio prekretnicu lansiravši Visionnaire Advanced Skin Corrector, prvi serum za ponovno postizanje nevjerojatno lijepe kože

U srcu formule, o čijoj su učinkovitosti posvjedočile korisnice diljem svijeta i koja je okrunjena sa stotinjak međunarodnih priznanja, krije se ekskluzivna molekula LR 2412 koju su kreirali njihovi istraživački laboratoriji. Kao rezultat dvanaestogodišnjeg istraživanja zaštićena je s 20 patenata i pokrenula je pravu revoluciju u svijetu ljepote. Molekula LR 2412 utrla je put kreiranju molekula nevjerojatno dragocjenih za njegu kože: jasmonata.

S novim proizvodom Visionnaire LR 2412 4% - Cx Advanced Skin Corrector, Lancôme danas donosi novu dimenziju perfekcije. Uvjerivši se u koristi koje jasmonati donose za kožu, njihovi su istraživači redizajnirali formulu i upotrijebili dvojnu biološku strategiju kreiravši LR 2412 - Cx, ekskluzivni dvostruki spoj jasmonata, za savršenu kožu u stvarnom vremenu. Nova formula donosi i poboljšanu teksturu za postizanje trenutačnih rezultata - nevjerojatno savršena koža koja se transformira već pri prvom nanošenju, zahvaljujući trenutačnom djelovanju.

lancome

Na temelju dokazane učinkovitosti LR 2412 i blagotvornog učinka jasmonata na kožu, Lancôme je formulu Visionnaire LR 2412 - Cx Advanced Skin Corrector obogatio još jednim jasmonatom - MDH te tako postao prva kozmetička kuća koja je lansirala proizvod s dvostrukim spojem jasmonata.

Lancôme je u novoj formuli Visionnaire LR 2412 - Cx Advanced Skin Corrector koncentrirao svoje stručno znanje i inovativna rješenja vezana uz spoj LR 2412 - Cx. U nastojanju da novu formulu učini što privlačnijom, Lancôme je stavio poseban naglasak na osjetilno iskustvo upotrebom laganih ulja koja njeguju kožu bez osjećaja težine. Nova je tekstura raskošnija i privlačnija na dodir te nježno obavija kožu.

Visionnaire

Nova je formula obogaćena i optičkim agensima koji dodatno naglašavaju trenutačno poboljšanje izgleda kože. Elastomeri koži daju meki, puderasti izgled - koža je trenutačno zaglađena i odiše prirodnim sjajem. Originalna kombinacija silicija i mikroniziranih polimera dodatno "zamagljuje" i briše nepravilnosti, dok biserno bijele čestice sa sjajno plavom jezgrom naglašavaju zdrav sjaj kože. Izgled kože se trenutačno mijenja, a formula ispunjava sva vaša očekivanja.

lancome

Već od prvog nanošenja nove formule Visionnaire LR 2412 4% - Cx Advanced Skin Corrector, koža postaje mekša, podatnija i glatkija. Nakon tri dana, struktura kože je poboljšana, a zadržava prekrasan izgled tijekom cijelog dana.

Kate Winslet i Lupita Nyong'o nove su ambasadorice za proizvode Visionnaire. Pred objektivom fotografa Merta Alasa i Marcusa Piggotta savršeno su utjelovile Lancômeovu viziju ženstvenosti i dočarale snagu novog Visionnaire LR 2412 4% - Cx Advanced Skin Corrector.

Povezani tekstovi

Buro 24/7 izbor