Search

Nove neodoljive nijanse ruževa za usne YSL

Nove neodoljive nijanse ruževa za usne YSL

Linija "Rouge Volupté Shine"


Image: Promo

Linija najpopularnijih ruževa za usne iz kozmetičke kuće Yves Saint Laurent bogatija je za 12 novih nijansi za uzbudljivi dolazak proljeća

Već dobro poznati ruž za usne Rouge Volupté Shine, koji je već dugo omiljen među ljubiteljicama fantastičnih proizvoda za usne, odsad dolazi u 12 novih proljetnih nijansi. Blistave boje, ugodna tekstura i visoki sjaj glavne su karakteristike ovog ruža koji ima bogatu hidratantnu teksturu, glatko klizi po usnama i ostavlja ih savršeno obojenima. Mineralni pigmenti pružaju svijetle i jarke boje, a hijaluronska kiselina hidratizira i omekšava usne te im osigurava 8-satnu njegu. 

Nove neodoljive nijanse ruževa za usne YSL (фото 1)

U prepoznatljivom i glamuroznom zlatnom pakiranju krije se novih 12 nijansi koje će osvježiti vaš izgled i vrlo brzo postati omiljeni proizvod u vašoj kozmetičkoj torbici. U fokusu je široka paleta ružičastih nijansi, od pastelnih pa sve do jarkih koje će ovo proljeće ponovno biti u trendu. Ako još dodamo svjež voćni miris koji imaju, ne preostaje nam ništa drugo nego odabrati idealnu nijansu i spremne čekati proljeće. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više