Search

Nove zavodljive nijanse iz M.A.C-a

Nove zavodljive nijanse iz M.A.C-a

Za najljepše poljupce


Image: buro247.ru

M.A.C nas ne prestaje oduševljavati svojim mini kolekcijama, pa su nas ovog puta razveselili novom linijom ruževa za usne "Pencilled In Collection"

Omiljeni make-up brend M.A.C predstavio je novu kolekciju ruževa za usne nazvanu "Pencilled In Collection" kojom su na najbolji mogući način najavili dolazak proljeća. Kolekcija sadrži nekoliko novih nijansi proizvoda za usne koje dolaze u obliku ruževa, sjajila i olovka za usne. Ruževi će biti dostupni u 12 prekrasnih nijansi, od svijetloružičaste do duboke tamnoljubičaste, i to u različitim teksturama, pa ćete među matiranim, kremastim i sjajnim ruževima zasigurno pronaći odgovarajuću nijansu koja će ovog proljeća zasjati na vašim usnama.  

Osim toga, novu će liniju još jedan uzbudljivi proizvod M.A.C Tinted Lipglass, s teksturom sjajila, koji dolazi u tri upečatljive nijanse: jarko ružičastoj, crveno-narančastoj i tamnoljubičastoj. M.A.C se pobrinuo da make-up bude savršen pa kolekcija uključuje i olovke za usne, koje dolaze u 12 nijansi i potpuno odgovaraju novim nijansama ruževa.  

Pogledajte prekrasne nijanse i pokušajte im odoljeti. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više