Search

Novexpert je pripremio božićni paket kojem nećete moći odoljeti

Novexpert je pripremio božićni paket kojem nećete moći odoljeti

Za cijenu Booster seruma s hijaluronom dobivate i Repulp masku gratis

Urednik: BURO.


Image:

Ovaj Božić Novexpert priprema pravu blagdansku poslasticu, božićni paket u kojem za cijenu Booster seruma s hijaluronom dobivate i Repulp masku gratis. Booster Serum s hijaluronskom kiselinom nametnuo se kao  osnovna njega koja čuva kožu od znakova starenja zahvaljujući vrlo visokoj koncentraciji hijaluronske kiseline. Njegova bočica sadržava količinu hijalurona jednaku 20 injekcija filera. Naravno, upotreba je drugačija, ali koncentracija nije! Doktori u Novexpertu išli su toliko daleko da su hijaluronsku kiselinu fragmentirali na četiri veličine čestica, svaku za jedan od četiri sloja kože. Hijaluron djeluje na hidrataciju i zaglađivanje bora, na umirenje i zacjeljivanje kože, potiče imunološki sustav kože, stimulira sintezu kolagena i vlastite, prirodne hijaluronske kiseline.

Novexpert je pripremio božićni paket kojem nećete moći odoljeti (фото 1)

Životni vijek hijalurona u epidermisu je 24 sata i na žalost njegova  količina se godinama rapidno smanjuje. Tijekom života gubimo vlastitu hijaluronsku kiselinu, tako da je s 50 godina imamo samo 50%, a  sa 70 jedva 25%. Bitno je, dakle, svakodnevno je nadoknađivati da koža ne bi izgubila prirodni elasticitet. Booster serum se preporučuje koristiti jedna kap ujutro i navečer prije 40. godine, a 2 kapi nakon 40. godine. Može se koristiti samostalno ili prije kreme.

Novexpert je pripremio božićni paket kojem nećete moći odoljeti (фото 2)

Upotrebom u  kombinaciji s Repulp maskom sa sigurnošću možete pozdraviti dehidriranu kožu i zaljubiti se u svoju novu puniju, hidratiziranu kožu, bez znakova starenja. Repulp maska je čarobni štapić koji regenerira Vašu kožu u 10 minuta zahvaljujući bogatoj i hranjivoj teksturi. Sastojci Repulp maske imaju trenutačni učinak na hranjenje kože i  pružaju nevjerojatnu dubinsku njegu. Visoka koncentracija hijaluronske kiseline s listom čarobnih sastojaka (vitamin E, ekstrakt šipka, brokule i sikavice, shea maslac, ulje noćurka…) intenzivno zacjeljuje i njeguje Vašu kožu.

Novexpert je pripremio božićni paket kojem nećete moći odoljeti (фото 3)

Preporučujemo upotrebu jednom tjedno, ali zimi nakon skijanja iili ljeti nakon sunčanja može se koristiti i svaki dan kao noćna njega. U tankom sloju zamjenjuje noćnu kremu, a u debljem sloju koristi se kao maska. To je prije svega poklon koji ćete poželjeti pokloniti sebi i svojoj koži, ali i svojim najdražima. Božićni poklon paket možete pronaći samo u određenim ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i Novexpert web shopu. Podsjetimo, proizvodi Novexpert su 100% prirodnog porijekla, hipoalergeni, a kreirali su ih francuski doktori.

Leave a comment

više