Search

Novi brend za njegu kose na hrvatskom tržištu

Novi brend za njegu kose na hrvatskom tržištu

"evo"

Urednik: A.P.

Image: PR

U showroomu Bahlen Beauty, distributera vrhunskih proizvoda za njegu kose, kože i tijela, predstavljen je inovativan australski brend "evo"

Evo proizvode za kosu predstavio je Michael Bacon – evo menadžer za Europu, a kreativne i uzbudljive evo frizure Jules Tognini – međunarodni ambasador evo brenda i tri godine zaredom najbolji frizer u Australiji. Evo proizvodi distribuiraju se samo kroz najbolje frizerske salone, a isti proizvodi su namijenjeni i profesionalnoj i kućnoj upotrebi. Luksuzan asortiman proizvoda za njegu kose od 36 proizvoda cjelovita je linija nezaobilaznih proizvoda za njegu kose.

evo

Obuhvaća šest grupa proizvoda – smirujući, njegujući, proizvodi za volumen, za kovrčavu kosu, ravnu kosu i stiliziranje, a svi odgovaraju svim tipovima kose. Proizvodi su osmišljeni kako bi djelovali zajedno i moguće ih je koristiti jedan za drugim za bolje rezultate. Evo® proizvodi za njegu lica i tijela ne sadrže skrivene sastojke; ne sadrže grube, površinski aktivne tvari, konzervanse i filere. Evo® također nudi inovativne profesionalne alate koji čine vaš život mrvicu lakšim.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više