Search

Novi Guerlain miris u čast slavne opere Carmen

Novi Guerlain miris u čast slavne opere Carmen

Carmen Le Bolshoï


Image: buro247.ru

Parfemski "nos" Thierry Wasser i kuća Guerlain spojili su svijet mirisnih aroma s opernom umjetnošću u novom parfemu Carmen, Le Bolshoï povodom 240. rođendana najpoznatijeg ruskog kazališta Boljšoj teatra

U čast otvorenja 240. sezone Boljšoj teatra operom "Carmen" vjerni pratitelj i partner, kuća Guerlain, po već dobroj staroj tradiciji, za ovu je prigodu osmislila jedan nesvakidašnji parfem. Ekskluzivni miris Le Bolshoï Carmen smjestio se u šarmantnu prozirnu bočicu ukrašenu crnim i crvenim vrpcama koje simboliziraju fatalnu ljubav glavnih junaka poznate opere.  

Ako su se u limitiranoj verziji Le Bolshoï parfema iz 2011. godine nalazile prepoznatljive Guerlainove note bergamota oplemenjene gorkom narančom, nerolijem, ljubičicom i ylang-ylangom, u "Carmen" je Thierry Wasser ugradio i aromu vetivera začinjenu cvjetnim i drvenim notama. Mirisna harmonija otvara se u notama gorke naranče, citrusa, bobičastog voća koji se isprepliću s tonom jasmina i cedra i polagano se miješaju s aromom mošusa i vetivera – ženstvena i strastvena kompozicija kakvu bi zasigurno nosila Carmen. 

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više