Search

Novi muški parfem kuće Trussardi kao savršen poklon za blagdane

Novi muški parfem kuće Trussardi kao savršen poklon za blagdane

"Trussardi Riflesso"

Tekst: Promo


Image: PR

"Trussardi Riflesso" je posvećen muškarcima u stalnom pokretu, koji ga pametno transformiraju u pozitivnu energiju i optimistični stav

Potraga za savršenim parfemom za muškarce nije laka, ali donosimo vam prijedlog jednog koji bi vas mogao zaintrigirati. "Trussardi Riflesso" je novi parfem ugledne talijanske kuće, koji donosi svjesno istraživanje neotkrivenih teritorija, proučavajući moderne elemente, a pritom ne odbacujući mogućnosti koje donosi tradicija. Ovaj je parfem namijenjen muškarcima koji ne miruju, koji šire pozitivnu energiju i optimistično razmišljanje, a miris dolazi kao rezultat djelovanja koji nagrađuje takvu proaktivnost.

Novi muški parfem kuće Trussardi kao savršen poklon za blagdane (фото 1)

Muškarac koji nosi "Trussardi Riflesso" ima sofisticiran pristup životu, a njeguje moderne vrijednosti, kao i tradiciju, obitelj, posao i kvalitetu. Parfem donosi drvene i orijentalne note bergamota, zelene jabuke, grožđa, jasmina, lavande, tonke, kože i vetivera, koje savršeno pristaju samopouzdanim muškarcima, kojima u životnu filozofiju spada i aktivno bavljenje sportom. Nos koji stoji iza parfema je slavna Véronique Nyberg, dok samo pakiranje potpisuju arhitekt i dizajner Carlo Colombo te Gaia Trussardi. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više