Search

Novi primer koji je baš poput Instagram filtera na vašem licu

Novi primer koji je baš poput Instagram filtera na vašem licu

U boji lavande


Image: Promo

Za razliku od nekih primera koji su teški na koži i nakon nanošenja stvaraju "teški" film, formula ovog proizvoda je vrlo slična serumu

Zamislite koliko bi život bio lakši da umjesto pažljivog nanošenja šminke u jutarnjim satima svoje lice samo "provučete" kroz, primjerice "Valencia" filter i zablistate u samo nekoliko sekundi. I dok smo čekali znanstvenike da proizvedu čudotvorni proizvod, kozmetički brend Becca lansirao je svoj prvi Light Primer, koji je najbliže ostvarenje gore navedene ideje. Samo nekoliko kapi ove ljubičaste tekućine dovoljno je da se ten probudi i osvijetli. 

Novi primer koji je baš poput Instagram filtera na vašem licu (фото 1)

Nemojte da vas zavara ton u boji lavande jer su pigmenti u ovoj bočici osmišljeni tako da oponašaju jutarnju svjetlost na vašoj koži, po tome je ovaj primer i dobio ime. Za razliku od nekih primera koji su teški na koži i nakon nanošenja stvaraju "teški" film, formula ovog proizvoda je vrlo slična serumu, a sadrži i sastojke za njegu kao što su đumbir, cvijet indijske smokve i izvorsku vodu bogatu mineralima. Ne treba naglašavati da se može nositi samostalno ili u kombinaciji s podlogom i korektorom, a ovaj čarobnjak se može kupiti u Sephori po cijeni od 38 američkih dolara. Neka igre s #nofilter počnu! 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više