Search

Novi serum protiv bora s potpisom brenda Nivea

Novi serum protiv bora s potpisom brenda Nivea

Nivea Q10 Plus Serum Pearls

BURO.


Image: Nivea

Već više od 15 godina Nivea je poznata po svojoj učinkovitoj njezi protiv bora: Nivea Q10 Plus krema predstavljena je 1998. kao prvi proizvod na masovnom tržištu koji je sadržavao Q10

Od tada je Q10 linija jedna od najuspješnijih linija u segmentu njege protiv bora. Ove godine, Nivea, stručnjak u području njege kože, predstavlja učinkovit serum protiv bora koji vidljivo smanjuje bore i usporava nastajanje novih zahvaljujući jedinstvenim perlicama koje sadrže prirodni koenzim Q10 kakav se nalazi i u koži. Jedinstvena formula novog proizvoda kombinira Q10, hijaluronsku kiselinu i kreatin te aktivno djeluje protiv bora za mladolik izgled lica. Koenzim Q10 ključan je za proizvodnju energije unutar kože te je pomaže zaštititi od slobodnih radikala. Nažalost, tijekom vremena dolazi do pada razine koenzima Q10. Nivea Q10 Plus serum protiv bora u perlicama nadoknađuje taj gubitak i učinkovito koži vraća Q10.

nivea

Posebna formula novog seruma sadrži još dva aktivna sastojka kože: hijaluronsku kiselinu i kreatin. Oba sastojka sadržani su u hidratantnom gelu koji okružuje perlice. Hijaluronska kiselina pomaže hidratizirati kožu jačajući njenu sposobnost za zadržavanjem vode, dok kreatin podupire energetske zalihe kože. Formula seruma s ova tri aktivna sastojka protiv starenja potiče prirodne procese unutar kože, smanjuje vidljivost bora i daje koži mekan i mladolik izgled. Novi Nivea Q10 Plus Serum Pearls namijenjen je svakodnevnoj upotrebi. Za optimalne rezultate, serum se može koristiti ujutro prije Nivea Q10 Plus dnevne kreme i navečer prije noćne, a savršena je podloga i za make-up.

Više o Nivea proizvodima saznajte na nivea.hr.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više