Search

Noviteti brenda NovExpert stigli su na hrvatsko tržište. Sudeći po svjetskim trendovima, brzo će se rasprodati!

Noviteti brenda NovExpert stigli su na hrvatsko tržište. Sudeći po svjetskim trendovima, brzo će se rasprodati!

Lip' Up + Trio Cink

Urednik: BURO.


Image: pr

Nakon Pariza, sinonim za ljepotu i zdravlje na prirodan način, Novexpert, predstavio je zadnji proizvod iz linije s hijaluronskom kiselinom, Booster za usnice - Lip' Up i Trio Cink liniju, liniju proizvoda namijenjenih ženama u zreloj dobi koje imaju probleme s aknama, i u Zagrebu.

Lip' Up Booster s hijaluronskom kiselinom za usnice

Kao ostatak lica i tijela usnice su također podložne promjenama i starenju tijekom godina i anti aging njega je neophodna. One gube punoću, hidrataciju, boju i konture te se smanjuju. Novexpert  je pronašao način kako to zaustaviti i pružiti usnama potpunu njegu na 100% prirodan način. Novexpert se u novom boosteru za usnice pozabavio sa 7 pokazatelja starenja usnica: bore, volume (tanje usnice), oblik i konture (opuštene usnice i nestanak kontura), boja (manje su crvene), hidratacija (manjak hidratacije i suhoća) te oštećenje. Zato je osmišljena idealna" 7 u 1" njegu za usnice, a rezultati su vidljivi odmah nakon prve aplikacije. Lip'up djeluje trenutno i dugoročno na volumen, konture, boju i teksturu usnica. Jedan od glavnih aktivnih sastojaka u Lip 'upu je biljka Muira puama koju smatraju i "prirodnom Viagrom", a djeluje na volumen na način da potiče prokrvljenost. Hijaluronska kiselina koja je fragmentirana djeluje na bore i hidrataciju, shea maslac njeguje dok antioksidansi djeluju na slobodne štetne radikale. Rezultati povećanja volumena su vidljivi i nakon 2 do 3 mjeseca. 

Noviteti brenda NovExpert stigli su na hrvatsko tržište. Sudeći po svjetskim trendovima, brzo će se rasprodati! (фото 1)

Trio Cink linija

Želja za Trio Cink linijom razvila se iz pojave sve učestalijeg fenomena koji se proširio svijetom kod žena u zreloj dobi-akne. U zadnjih par godina, akne su se počele pojavljivati kod 51 % žena u dobi od 20-29 godina te  35 % žena u dobi od 30 do 40 godina. Nitko ne zna razlog tome, ali znaju se uzroci- hrana, hormonalni disbalansi, menstrualni ciklus, lijekovi, stres. Za razliku od adolescenata ili mlade populacije potreba zrele kože nije samo za tretmanima protiv akni nego i za anti aging njegom i proizvodima. Potaknut tom potrebom, Novexpert je osmislio Trio Cink liniju- anti-akne i anti aging program za akne u zreloj dobi. Aktivne komponente obuhvaćaju molekulu cinka koja djeluje na smanjenje lučenja sebuma i smanjenje akni za 22 %te "retinol-like" molekulu s anti aging djelovanjem, protuupalnim učinkom, smanjenje lučenja sebuma, Bakuchinol. Ostale komponente su ljiljan, hamamelis, ružmarin, bisabolol, laurinska kiselina, glina... Linija se sastoji od nježnog i neagresivnog gela za čišćenje koji uklanja do 90 % nečistoća, a ne isušuje kožu te gela i fluida za dnevnu njegu. Proizvodi djeluju protiv bora, hidratiziraju kožu, dubinski je njeguju, smanjuju crvenilo te pojavnost akni. Više informacija možete doznati ovdje

Noviteti brenda NovExpert stigli su na hrvatsko tržište. Sudeći po svjetskim trendovima, brzo će se rasprodati! (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više