Search

Odlični proizvodi za sunčanje dolaze iz Nikela

Odlični proizvodi za sunčanje dolaze iz Nikela

Ljeto može početi!


Image: PR

Neodoljiv miris kokosovog maslaca s mrkvom, ulje za sunčanje bogato vitaminima karotenoidima i mlijeko za sunčanje s kakao maslacem i maslinom, ovog ljeta bit će čuvari vaše kože

Često zaboravljamo na vrijeme zaštiti svoju kožu od štetnih sunčevih zraka te kreme s visokim zaštitnim faktorom počnemo koristiti tek na plaži. S prvom pojavom sunca trebalo bi lagano pripremati kožu za izlaganje štetnim UV zrakama te na vrijeme odabrati savršen proizvod. Nikel 100% prirodna kozmetika u svojoj ponudi ima vrhunske proizvode za zaštitu od sunca, a njega s njihovim proizvodima je uvijek odličan izbor. Hidratantno mlijeko za sunčanje Silky Sun pruža visoku zaštitu od jakih sunčevih zraka i opeklina, sprječava nastajanje slobodnih radikala koji oštećuju kožu i čuva kožu od prijevremenog starenja. Za dnevnu njegu tu je hidratantna krema s faktorom 15 koja štiti od štetnih učinaka UV-zraka, a sastavljena je od biljaka i antioksidansa koji obnavljaju i umiruju kožu. 

Kokosov maslac s mrkvom je 100% prirodan i bez konzervansa, balzam bogat prirodnim uljima i vitaminima, štiti i njeguje i najosjetljiviju kožu, a može se koristiti za vrijeme sunčanja i nakon sunčanja za opuštanje i umirenje kože. Ubrzava tamnjenje i produljuje brončanu preplanulost. Ulje za sunčanje s mrkvom je koncentrat bogat vitaminima i karotenoidima, prirodnim putem štiti kožu odbijajući do 25% sunčevih zraka. Mirisni proizvodi bogati prirodnim sastojcima pomoći će vam sačuvati kvalitetu kože i njezinog zdravlja. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više