Search

Omiljeni londonski \"multitasking\" beauty brend napokon možete nabaviti i u Hrvatskoj!

Omiljeni londonski "multitasking" beauty brend napokon možete nabaviti i u Hrvatskoj!

Jedno rješenje za usne, kožu, kosu i nokte

Urednik: E.G.


Image: PR

Šarena linija Dr.PAWPAW lako će vam upasti u oko, ali brzo ćete vidjeti da su proizvodi ovog engleskog branda puno više od kul dodatka u vašoj torbici. Dr.PAWPAW vole vizažisti i influenceri, a nudi ekskluzivnu kolekciju višenamjenskih balzama, proizvoda za njegu kose i tijela, načinjenih od Pawpaw-a (indijanske banane tj. papaje). Dr.PAWPAW živopisni, obojeni balzami odgovaraju svim tonovima i bojama kože, kao i proizvodi za kosu i tijelo koji se mogu koristiti i na najosjetljivijoj koži.

Dva glavna sastojka linije Dr.PAWPAW su Carica Papaya - indijanska banana ili kako je mi najbolje poznajemo, papaja i gel listova Aloa Vera. Plodovi papaje bogati su hranjivim tvarima. Puni antioksidanata, minerala i također sadrže vitamine C + B. Pomažu u popravljanju kože, posjeduju protuupalna svojstva i vlaže. Aloe Vera pustinjska je biljka sa zadivljujućim sposobnostima apsorbiranja i zadržavanja vlage. Sadrži više od 200 različitih biljnih sastojaka, zadržava i vraća vlagu usnama, koži i kosi, potiče regeneraciju kože, pomaže smanjiti veličine pora a izvrstan je sastojak za čišćenje i toniranje kože. Zahvaljujući njima proizvodi Dr.PAWPAW djeluju, a blagi su prema vašim osjetljivim i najizloženijim dijelovima tijela.

Omiljeni londonski "multitasking" beauty brend napokon možete nabaviti i u Hrvatskoj! (фото 1)

Dr. PAWPAW Original Balm najprodavaniji je balzam iz linije, a pruža olakšanje za suhu i iritiranu kožu i vlaži usne, nokte, zanoktice i suhu napuknutu kožu kao što su pete, ruke i laktovi. Također se može upotrijebiti za dodavanje završnih poteza kosi i obrvama.

Dr. PAWPAW Shea Butter Balm višenamjenski balzam izrađen je od fermentirane papaje za dubinsko hranjenje i liječenje suhe, ispucale kože. Stvoren za upotrebu na bezbroj načina, balzam je formuliran sa shea maslacem, koji umiruje i hidratizira čak i najsušniju kožu.

Ovaj nagrađivani brand nedavno je dodao svojim uspjesima i Global Makeup Award na kojem je Dr.PAWPAW Hot Pink Balm nagrađen u kategoriji BEST LIP BALM.

Omiljeni londonski "multitasking" beauty brend napokon možete nabaviti i u Hrvatskoj! (фото 2)

Vizažisti preporučuju da je za čist, mekani izgled potrebna minimalna količina proizvoda, a veća količina za živopisnu privlačnu jarku boju. Balzam se može koristiti i na licu za svježiji izgled. Dr.PAWPAW's tonirani balzami proizvodi su koji se mogu nositi svuda od plaže do kluba. Zato kada se idući put nađete u DM-u napravite mjesta za Dr.PAWPAW u vašoj košarici jer ćete puno bezbrižnije održavati svoj beauty look.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više