Search

Omiljeni make-up brend vizažista ponovno u Hrvatskoj

Omiljeni make-up brend vizažista ponovno u Hrvatskoj

Make Up For Ever dostupan u Splitu


Image: Promo

Ovo je odlična vijest za sve ljubiteljice visokokvalitetne i profesionalne kozmetike i pribora koje potpisuje brend Make Up For Ever, a koji je dostupan i našem tržištu

Sigurno ste čuli za popularni francuski brend dekorativne kozmetike Make Up For Ever. Svjetski brend koji je lansiran još 1984. godine osnovala je i kreirala Dany Sanz potaknuta nedovoljnim izborom šminke na tržištu. Tadašnji laboratorij i butik nalazili su se tek nekoliko koraka od svjetski poznatog Champs Elyseesa u centru Pariza te su od prvog trenutka odavali dojam jedinstvenosti i ekscentričnosti, pružajući širok izbor proizvoda koje drugdje jednostavno nije bilo moguće pronaći. 

Jednom prepoznat Make Up For Ever doživio je uspjeh u cijelom svijetu, pružajući ono što ni jedan drugi proizvod nije mogao pružiti – izvanrednu kvalitetu, jedinstveni identitet te apsolutni umjetnički izričaj. Danas s 30 godina starom tradicijom kakvoće i strogom pažnjom na detalje proizvodnju prilagođavaju tehnologiji i kombinaciji inovativnih materijala. 

Nedavno otvoren make-up centar Make Up For Ever u Splitu na adresi Matice Hrvatske 1. osim široke palete proizvoda organizira i make-up akademije koje održavaju vrlo dobro educirani vizažisti. Zasad su prisutni samo u Splitu, ali najavili su i širenje na ostatak Hrvatske izdvojivši Rijeku i Zagreb. 

Omiljeni make-up brend vizažista ponovno u Hrvatskoj (фото 1)

Omiljeni make-up brend vizažista ponovno u Hrvatskoj (фото 2)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više