Search

Organske kreme s hrvatskim potpisom

Organske kreme s hrvatskim potpisom

Gđica Ptica Kremice po prirodnom receptu

BURO.


Image: Foto: Dario Belić Photography

Organske kreme po bakinom receptu

Gđica Ptica Kremice ručno su spravljene od ekstra djevičanskog maslinovog ulja, pčelinjeg voska, cvjetova nevena i kamilice i 100% čistih eteričnih ulja lavande ili naranče i cimeta. Njeguju, hrane i štite sve vrste kože i upotrebljavaju se u svim prilikama kao univerzalni prirodni melem za lice i tijelo. Izrađuje ih Sanja Tica Primorac prema starom receptu svoje bake koristeći isključivo prirodne sastojke vrhunske kvalitete.

Ptice Kremice

Osim prekrasnim mirisom i teksturom, Kremice privlače i svojim neobičnim imenom i dizajnom koji brend izdvaja iz mnoštva sličnih proizvoda na tržištu. Sanjina prijateljica Ana Belić, bivša art direktorica poznate hrvatske marketinške agencije Bruketa i Žinić koja sada vodi vlastiti studio, uspješno je dizajnirala ambalažu Gđice Ptice podarivši proizvodu dodatnu kvalitetu čime je ovom mladom brendu osigurala mjesto na policama trgovine hrvatskog dizajna Take Me Home.

Gđica Ptica Kremica ispitana je u Zavodu za javno zdravstvo gdje je dobila certifikat o ljekovitosti. Kremice su upakirane u staklenu ambalažu s certifikatom, zapremine 100 ml i 25 ml.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više