Search

Ostvarite idealan ten uz Vichy liniju pudera

Ostvarite idealan ten uz Vichy liniju pudera

Za sve tipove kože

Tekst: BURO.


Bez obzira na tip kože, godine ili boju tena Vichy linija pudera posebno je formulirana kako bi odgovorila na potrebe svakog tipa kože

Vichy je ove godine predstavio novu liniju Teint Ideal koja se sastoji od blistavog kremastog i tekućeg pudera, kompaktnog pudera te brončanog pudera u prahu. Cijelu liniju upotpunjuju i puderi Dermablend s iznimnim korektivnim prekrivanjem te Normaderm Teint za prekrivanje masne kože sklone nepravilnostima i Liftactiv Flexilift Teint s učinkom liftinga.

Bez obzira na tip kože, godine ili boju tena Vichy linija pudera posebno je formulirana kako bi odgovorila na potrebe svakog tipa kože - svi puderi su prilagođeni osjetljivoj koži, ispitani pod nadzorom dermatologa, nekomedogeni, hipolargeni i obogaćeni termalnom vodom Vichy. 

vichy

Nova linija sastoji se od tekućeg pudera za normalnu do mješovitu kožu, kremastog pudera za suhu kožu, kompaktnog pudera za sve tipove kože te brončanog pudera u prahu za osunčan, zdrav i prirodan izgled kože.

Blistavi tekući i kremasti puderi sadrže tehnologiju tekuće svjetlosti koja utječe na epidermis i sadrži čestice koje reflektiraju i propuštaju svjetlost te omogućuju kontinuirani i ujednačeni tok svjetlosti za blistav ten. Sadrže SPF 20 te su primjereni za osjetljivu kožu. Kompaktni puder dostupan je u dvije nijanse i sadrži sedefaste čestice za trenutnu blistavost i lagana ulja za lako nanošenje i postizanje baršunastog učinka na površini kože. Brončani puder u prahu dostupan je u jednoj univerzalnoj nijansi za svaki ten te je primjeren za svaki tip osjetljive kože.

Tekući puder za masnu kožu sklonu nepravilnostima, Normaderm Teint, osigurava čist, matiran i ujednačen s učinkom čiste kože. Ne isušuje kožu i ujednačava ten bez zatvaranja bora. Liftactiv Flexilift Teint protiv bora predstavlja novu generaciju pudera s učinkom liftinga za sjajnu kožu - zahvaljujući njemu bore su u trenutku vidljivo zategnute, a ten je ujednačen i blistav. Tu je i Dermablend tekući korektivni puder primjeren je za prekrivanje blagih do umjerenih nepravilnosti poput neujednačenog tena, podočnjaka, crvenila i ožiljaka.

Odaberite puder za svoj tip kože i uživajte u besprijekornom tenu svakodnevno.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više