Search

Osvojio nas je ovaj profesionalni piling koji sužava pore i poboljšava kvalitetu epiderme

Osvojio nas je ovaj profesionalni piling koji sužava pore i poboljšava kvalitetu epiderme

Eksfolira, uklanja višak sebuma, zaglađuje epidermis i pojačava staničnu obnovu

Tekst: BURO.


Image: Imaxtree

Nova generacija biljnog koncentrata za eksfolijaciju Biologique Recherche Peeling aux Acides de Fruits dubinski eksfolira epidermu za bolju regeneraciju stanica i svjetliji izgled kože. Savršeni je booster koji se preporučuje za deblja keratinizirana i / ili naborana trenutna stanja kože.

Što su to keratinociti?

Osim što koži pružaju njezin opći izgled, keratinociti imaju zaštitnu ulogu protiv oštećenja uzorkovanih djelovanjem okoliša i osiguravaju nepropusnost epiderme kako ona ne bi gubila vlagu. Keratinociti nastaju u najdubljem sloju kože (bazalni sloj), zatim prelaze prema rožnatom sloju (vanjski sloj kože) i podliježu staničnoj diobi što dovodi do morfoloških promjena. Kad dostignu zrelost u rožnatom sloju, oni postaju korneociti. Ti se korneociti nakupljaju na površini kože i tvore sloj mrtvih stanica. Na zdravoj koži, rožnati sloj ima između 12 i 20 slojeva mrtvih stanica kože, a proces potpune stanične obnove traje oko mjesec dana.

Osvojio nas je ovaj profesionalni piling koji sužava pore i poboljšava kvalitetu epiderme (фото 1)

Za sprječavanje moguće neravnoteže između staničnog množenja keratinocita i bilo kakve pojave hiperkeratinizacije, stanična obnova putem biokemijske eksfolijacije pomoći će u sprječavanju nakupljanja keratiniziranih stanica na površini kože. Biokemijska eksfolijacija tenu kože daje manje uveo i zadebljan izgled. S vremenom, ovaj tretman potiče obnovu kože, zaglađuje neravne dijelove i profinjuje epidermu.

Piling voćnim kiselinama

Peeling aux Acides de Fruits iz Biologique Recherche s intenzivnim eksfolirajućim i zaglađujućim djelovanjem iznimno je eksfolirajući booster za lice namijenjen samo za profesionalnu upotrebu. Njegova kisela pH formula temelji se na voćnim i cvjetnim kiselinama, koji su eksfolijanti prirodnog porijekla bogati alfa hidroksilnim (AHA), beta hidroksilnim (BHA) i polihidroksilnim kiselinama (PHA). Cvjetne kiseline dodane u Peeling aux Acides de Fruits nježnije su i pomažu ograničiti nadraženost kože. Ove kiseline izazivaju biokemijsku eksfolijaciju epiderme s koje uklanjaju mrtve stanice na njezinoj površini i pospješuju stanično obnavljanje. Ova vrsta eksfolijacije manje je abrazivna te stoga pogodnija za osjetljivu, seboreičnu i zrelu kožu. Osim toga, ovaj piling djeluje na dublje slojeve kože, u usporedbi s mehaničkim pilingom. Zajedno, kiseline zaglađuju neravne dijelove na koži, a kada se stanice kože uklone, ona se obnavlja, i opet je blistava i sjajna.

Kako djeluje?

  • Eksfolira i profinjuje epidermu
  • Pojačava staničnu obnovu
  • Zaglađuje neravne površine
  • Uklanja višak sebuma s površine kože
Osvojio nas je ovaj profesionalni piling koji sužava pore i poboljšava kvalitetu epiderme (фото 2)

Leave a comment

više