Search

Otkrijte \"green-chic\" pristup za najljepši izgled vaše obojene kose

Otkrijte "green-chic" pristup za najljepši izgled vaše obojene kose

Leonor Greyl Paris, Crème De Soin A L'amarante

Urednik: BURO.


Image: pr

Mnoge žene i sve veći broj muškaraca reći će vam istu stvar: bojanje je pravi način da kosu učinite ljepšom i borite se protiv znakova starenja, ili da si dopustite svježiji novi izgled. Već od davnina ljudi boje kosu, a dok su gnječenje gusjenica i sumpor srećom stvar prošlosti, današnji koloristi znaju da tajne uspješnog bojanja ostaju u osnovi nepromijenjene: zaštititi kosu od isušivanja i poboljšati postojanost boje i njezinu blistavost. Ovdje nastupa Crème de Soin à l'Amarante, najnoviji dodatak obitelji proizvoda Leonor Greyl. Ostajući u skladu s temeljnim vrijednostima brenda iz 1968. godine, koji donosi ekskluzivne, inovativne proizvode za njegu kose izrađene od prirodnih aktivnih sastojaka, David Brooks, voditelj Istraživanja i razvoja te suprug Caroline Greyl, ponovo uranja u nevjerojatno bogatu riznicu biljaka i cvijeća diljem svijeta i donosi vam odabrane sastojke, koji u kombinaciji stvaraju ovaj regenerator koji štiti obojenu kosu i raspliće je. Na vrhu liste sastojaka nalazi se amarant.

Simbol besmrtnosti za Grke, sveta biljka za Inke, Azteke i Maje, amarant je poznat kao "cvijet koji nikada ne vene", a prepun je proteina, minerala i vitamina koji proizvode izvanredni regeneracijski i antioksidacijski učinak. U ovoj novoj formuli, Leonor Greyl nam donosi dvojaki hvalospjev ovom čarobnom cvijetu, ujedinjujući u formuli njegovo ulje i esenciju sjemena. Ulje ima regeneracijski učinak kako bi se uklonila kovrčavost i kosa zaštitila od djelovanja sunca na starenje, dok su sjemenke bogate proteinima, aminokiselinama i vitaminima koji jačaju kosu, poboljšavaju njen sjaj i osiguravaju potpuno rasplitanje, bila kosa mokra ili suha.

Otkrijte "green-chic" pristup za najljepši izgled vaše obojene kose (фото 1)

Ovaj iznimni sastojak poboljšan je s pregršt drugih dragocjenih sastojaka:

- ulje indijske pongamije, koja ima središnje mjesto u svijetu ajurvedske medicine, zaustavlja blijeđenje boje kao posljedicu čestog pranja i sprječava izblijedjelost od sunca zahvaljujući anti-UV svojstvima

- suncokretovo ulje, prepuno antioksidantnih fosfolipida koji prodiru duboko u vlas kose kako bi je nahranili iznutra i zaštitili od štetnih vanjskih čimbenika

- koktel od bademovih proteina i aminokiselinski ekstrakti iz pšenice i soje ublažava stresa uzrokovanog postupkom bojanja i sprječava statički elektricitet i kovrčanje

- mješavina kopoasu i babasu maslaca za rasplitanje kose a pritom joj daje nevjerojatnu gipkost i sjaj koji traju tijekom cijelog dana. 

Kombinacija ovih aktivnih sastojaka rezultira tretmanom u 360°, koji ne samo da produljuje blistavost boje, nego i kosu štiti od promjena uzrokovanih vremenom i UV zrakama, pruža joj glatkoću i gipkost, a pritom je ne otežava.

Otkrijte "green-chic" pristup za najljepši izgled vaše obojene kose (фото 2)
Na samom vrhu inovativnosti, Leonor Greyl Crème de Soin à 'marante ne sadrži sintetske konzervanse zahvaljujući svojoj kiseloj pH formuli u kombinaciji s trostrukim slojem biljnih konzervansa: grejpfruta, iđirota i crne koprive. Zahvaljujući inventivnoj tubi s airless tehnologijom koja osigurava optimalnu zaštitu aktivnih sastojaka i štiti ih od bakterijskog onečišćenja, Crème de Soin à l'Amarante je 100% prirodno konzervirana. Ova nova, visokozaštitna krema s vrhunskom, pionirskom formulom i dizajnom ne može biti lakša za korištenje: jednostavno je nanesite po duljini i na vrhove kose nakon pranja i držite dvije minute prije nego je temeljito ispirete. I to je sve! Kao šećer na kraju moramo spomenuti i njezin opojni mediteranski miris sastavljen od nota mimoze, ruže, ljubičice i cedra. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više