Search

Otkrijte novo lice ljepote uz Carita tretman za njegu

Otkrijte novo lice ljepote uz Carita tretman za njegu

Progressif Neomorphose

Tekst: Promo


Image: Promo

50 godina nakon kreiranja novog pogleda na profesionalnu njegu lica i otkrivanja njegove ljepote, Carita nas vodi k novoj eri

Carita vjeruje da je koža inteligentan sustav koji treba biti njegovan dubinski i dugotrajno kako bi otkrili ljepotu kože lica svake žene. Tradicija inovacije jedan je od obilježja ovog brenda, i od laboratorija pa sve do ruku stručnjaka kreira savršenu harmoniju kako bi pružila svakoj ženi mogućnost da otkrije ljepotu svoje kože.

Godine i znakovi prolaznosti vremena interpretirani su različito kod ljudi međutim, sada možemo računati na četiri nova mjerila. Osim bora, četiri esencijalna, univerzalna i multidimenzionalna faktora su: boja i ujednačenost tena, bez obzira na pigmentacijski profil, sjaj, za stalnu blistavost, tekstura, za kvalitetu kože i struktura za konture koje se otkrivaju iz njihova najboljeg ugla. Iako prisutni kod svih žena, znakovi starenja su izraženi i razvijaju se drugačije kod svake od njih. Oni trebaju biti ispravljeni na individualnoj bazi: ovo je novi anti-ageing pristup.

Otkrijte novo lice ljepote uz Carita tretman za njegu (фото 1)

Carita zauzima stav protiv "proizvedene", uvriježene ljepote. Bori se s vremenom na dubljoj razini. S novom Progressif Neomorphose linijom i tretmanom predstavlja liniju dizajniranu kao alat kako bi ponudila ženama liniju po mjeri, transformaciju baziranu na personaliziranoj njezi.

Carita beauty saloni pozivaju žene da otkriju novi tretman u trajanju od 1 sat i 45 minuta. Tretman se sastoji od četiri faze, od dijagnoze do vidljivog rezultata za potpuno otkrivanje unutarnje ljepote. Nakon jedinstvenog iskustva u sobi za tretman, Carita stručnjaci za svaku ženu imaju odgovor po mjeri: intenzivni tretman za produžavanje rezultata prvog tretmana. U trajanju od 30 minuta do 1 sat, personalizirani program kako bi savršeno odgovorio potrebama svake kože. Trajanje, vrijeme i sadržaj tretmana je prilagodljiv kako bi savršeno odgovorio jedinstvenim karakteristikama svakog životnog ritma. Ima tri ključna djelovanja: površinska, dubinska i regenerativna transformiraju kožu od površine prema ostalim slojevima kože. 

Pored tretmana tu je i nekoliko proizvoda za njegu kože kod kuće, a to su piling maska, serum, dnevna krema za popunjavanje, krema za oko očiju, te regenerativna dnevna krema i noćni balzam. Otkrijte tretman u Bliss institutu, a u galeriji pogledajte navedene proizvode. 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više