Search

Otkrijte prvi balzam za usne s dnevnom dozom sreće

Otkrijte prvi balzam za usne s dnevnom dozom sreće

Oh Yeahh!

Tekst: Promo


Image: PR

Novi beauty proizvod baziran na sreći donosi osmijeh na lice – Oh Yeahh! oživljava kožu, podiže raspoloženje, pruža zaštitu od UV zračenja te dolazi u 5 atraktivnih nijansi

Svakodnevno ste u potrazi za srećom? Kratkim bijegom od problema, obaveza i očekivanja? Mali trenuci  zadovoljstva  mogu pokrenuti rapsodiju dobre volje i dnevne doze sreće, stoga vam predstavljamo OH YEAHH! - prvi balzam za usne s dnevnom dozom sreće. Njega usana više nikada neće biti ista jer je riječ o visokokvalitetnom balzamu za usne koji oživljava kožu i podiže raspoloženje, zavodljivog je izgleda, pruža kompletnu i efektivnu zaštitu od UV zračenja, te dolazi u 5 atraktivnih modernih nijansi - bezbojnoj, rozoj, ljubičastoj, narančastoj i crvenoj. 

Otkrijte prvi balzam za usne s dnevnom dozom sreće (фото 1)

Dani su nam stresni, ne samo zbog velikih problema već i zbog brojnih sitnih briga, odgovornosti, očekivanja s kojima se suočavamo svaki dan. Iz tog razloga trebamo tražiti mali trenutak sreće. Sreća je ono što tražimo, mala nagrada da se osjećamo bolje. Prvi korak do toga da se osjećamo dobro je da i izgledamo dobro. Na milanskom The Happiness Institute (Institutu sreće) vjeruju da bi sreća trebala voditi naš život, vjeruju u osmjehe, u to da nas ništa ne može zaustaviti kada nam je duša bistra, a um pozitivan. Zato su kreirali, stvorili i testirali proizvodnu liniju baziranu na sreći.

Otkrijte prvi balzam za usne s dnevnom dozom sreće (фото 2)

Prvi od proizvoda The Happiness Institute-a je OH YEAHH! balzam, jedinstveni proizvod u ponudi kozmetičkih proizvoda u ljekarnama. Osnovica balzama je HBC - The happiness boosting complex - formula za poboljšanje raspoloženja. Kako djeluje? OH YEAHH! jedini je balzam za usne koji povećava razinu serotonina tzv. "hormona sreće", svojim pažljivo odabranim prirodnim sastojcima, a to su kakao, ekstrakt kivija i Griffonia Simplicifolia (afrička biljka s fitoterapijskim svojstvima). Zahvaljujući svojoj bogatoj triptofanskoj formuli OH YEAHH! već unutar 30 minuta za 2.8 puta povećava razinu serotonina. Prvi balzam za usne s dnevnom dozom sreće, osim sastojcima koji aktiviraju sreću, oduševit će vas i jedinstvenim i zavodljivim dizajnom koji ima sigurnosno navoj zatvaranje za kontrolirano i higijensko korištenje, te za bolju zaštitu proizvoda. Atraktivne nijanse dizajnirali su najbolji talijanski make up stručnjaci, a jedan je od rijetkih balzama koji sadrži i SPF 15, što pruža kompletnu i efektivnu zaštitu vaših usana od UV zračenja. 

Otkrijte prvi balzam za usne s dnevnom dozom sreće (фото 3)


Poboljšajte svoje pozitivne vibracije i izaberite svoju boju sreće. OH YEAHH! balzam za usne potražite u ljekarnama i biljnim drogerijama, a popis prodajnih mjesta možete pronaći na službenim stranicama, Facebooku i Instagramu.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više