Search

Otkrijte raskošnu kremu na kojoj će vam noge biti zahvalne

Otkrijte raskošnu kremu na kojoj će vam noge biti zahvalne

Cedralex

Tekst: Promo


Image: PR,
arhiva

Svi oni koji se susreću sa svakodnevnim stresom uzrokovanim dugotrajnim sjedenjem ili stajanjem u visokim petama, sad mogu biti na korak do rješenja tog problema

Kako bi naše noge izdržale svakodnevni stres uzrokovan dugotrajnim sjedenjem ili cjelodnevnim hodanjem u visokom petama, farmaceutska kompanija Servier Healthcare razvila je novu opuštajuću formulu koja na police hrvatskih ljekarni dolazi u obliku energizirajuće kreme za noge Cedralex.

Ova revitalizirajuća krema raskošne teksture i sjajnog mirisa kombinira pomno odabrane sastojke - cedrat s Korzike i metvicu, koji su odabrani upravo zbog svojih revitalizirajućih, tonizirajućih i rashlađujućih svojstava. Uz već poznato blagotvornu metvicu, cedrat s Korzike, nekad najprodavaniji na svijetu, danas je vrlo rijedak sastojak čija su svojstva poznata još od antike. Ovaj čuveni predak današnjeg limuna i danas se koristi u zdravstvene svrhe i dragocjen je upravo zbog svojih ljekovitih svojstava i prirodnih blagodati. 

Otkrijte raskošnu kremu na kojoj će vam noge biti zahvalne (фото 1)

Blagotvorna svojstva glavnih sastojaka udružena su u inovativnu formulu Cedralex kreme koja osigurava jedinstven trostruki učinak, pa krema već nakon prvog korištenja trenutno opušta, osvježava i hidrira umorne noge! Formula je bez parabena i dermatološki je testirana, a ispitivanje potrošača pokazalo je da čak 96% korisnica potvrđuje trenutno smanjenje osjećaja teških i umornih nogu.

Otkrijte raskošnu kremu na kojoj će vam noge biti zahvalne (фото 2)

Cedralex revitalizirajuću kremu za noge nanesite nježnim, kružnim pokretom ruke na području noge od gležnja do sredine bedara. Savjet plus - postupak možete ponoviti do četiri puta dnevno kad god je vašim nogama potreban osjećaj opuštanja. Osjećaju relaksacije doprinijet će fantastičan miris cedrata! Cedralex potražite u ljekarnama ili na službenoj stranici.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više