Search

Otkrijte tekuću podlogu za lice koju nećete osjetiti

Otkrijte tekuću podlogu za lice koju nećete osjetiti

Miracle Air de Teint i Teint Miracle

Tekst: BURO.


Image: Sponzorirani članak

Miracle Air de Teint 25 je puta lakši od ostalih pudera - 90% proizvoda čini zrak

Lancome

Lancôme je s proizvodom Teint Miracle obznanio novu viziju nude podloge, savršenstva koje je apsolutno, a nevidljivo - Teint Miracle postigao je nezapamćeni uspjeh i osvojio više od sto međunarodnih nagrada.

Na temelju detaljnog poznavanja žena i njihovih očekivanja, Lancôme sada predstavlja novo čudo - Miracle Air de Teint, pionirski proizvod nove generacije. 

Otkrijte tekuću podlogu za lice koju nećete osjetiti (фото 1)

Miracle Air de Teint podloga tako je prozračna da 100% žena zaboravi da je nose i uopće je ne osjećaju na koži. Tajna je u dosad neviđenom sastavu pudera, koji je znatno prozračniji od uobičajenih podloga. Miracle Air de Teint 25 je puta lakši od ostalih pudera - 90% proizvoda čini zrak. Raspršuje dvostruko više svjetla, dajući tenu nevjerojatno prozračan sjaj i luminoznost.

Tekuća se podloga u kontaktu s kožom pretvara u puder, a "čudotvorne čestice" postaju transparentne i "zamagljuju" nepravilnosti. Koža postaje glatkija odmah nakon nanošenja, a nepravilnosti nestaju ispod mekog, prozračnog sloja.

LancomeZahvaljujući inovativnoj kombinaciji bisernih pigmenata Teint Miracle pudera, na licu se reproducira čitav svjetlosni spektar. Bioptički pigmenti bude savršenu unutarnju svjetlost, dok tekuća svjetlosna esencija pojačava sjaj na površini kože.

Ljepota tena bez tračka nesavršenosti dolazi do izražaja odmah nakon nanošenja: ten je 25% luminozniji, a blistavost kože je upravo čudesna. Koža je svježija no ikad, a osjećaj hidratacije traje 18 sati. Mekan poput satena, gladak i ujednačen, ten 12 sati blista čudesnim sjajem.

 

Otkrijte tekuću podlogu za lice koju nećete osjetiti (фото 2)

Miracle Air de Teint i Teint Miracle  

Lancôme s proizvodima Teint Miracle i Miracle Air de Teint otkriva novi ritual vezan za nude podloge koje se prilagođavaju svakoj ženi i ispunjavaju sve njihove želje i potrebe.

Otkrijte tekuću podlogu za lice koju nećete osjetiti (фото 3)

Related articles

Buro 24/7 Selection

više