Search

Otkrivene beauty navike Marilyn Monroe

Otkrivene beauty navike Marilyn Monroe

Tajne ljepote filmske ikone


Marilyn nije voljela sport na otvorenom, spavala je sa samo jednim prekrivačem, vježbala ujutro i za doručak pila toplo mlijeko s jajima

Poznata beauty stranica Into The Gloss otkrila je beauty navike Marylin Monroe. Slavna dama pedesetih je godina za časopis Pageant dala veliku ekskluzivu na nekoliko stranica gdje je otkrila svoje dnevne rutine i vrste vježbi koje prakticira uglavnom ujutro. 

Marilyn Monroe

Tako je primjerice Marilyn nakon ustajanja, pranja zubi i umivanja lica, prvo legla na pod pokraj kreveta i radila s utezima na mišićima grudi i ruku, dok se ne bi umorila. Nikada nije voljela sport na otvorenom - smatrala je to nečime za muškarce pa je tako nije zanimao tenis, plivanje ili golf. Tamniju put nije smatrala ljepšom niti zdravijom od svijetle puti koju je njegovala. 

Njezin omiljeni dan bila je nedjelja kada se ujutro obožavala izležavati po dva sata, dok je u prosjeku spavala između 5 i 10 sati. To je radila u velikom krevetu, sa samo jednim prekrivačem, bez odjeće - neovisno o tome radi li se o zimi ili ljeti. Mrzila je pidžame i spavaćice jer kako sama kaže, ometale su joj san. Za doručak bi u vruće mlijeko ubacila dva sirova jaja, izmiješala sve vilicom i popila, a uz to bi redovito uzimala multivitaminsku tabletu. Također je obožavala jesti mrkvu: "Kao da sam zec, ne mogu mi dosaditi sirove mrkve." rekla je Marilyn. Zanimljivo, zar ne?

Related articles

Buro 24/7 Selection

više