Search

Ove luksuzne maske za lice rješavaju sve probleme kože

Ove luksuzne maske za lice rješavaju sve probleme kože

Peter Thomas Roth

Tekst: A.P.


Peter Thomas Roth je na tržištu prisutan 26 godina i za to vrijeme se pokazao kao omiljeni brend za žene koje imaju problematičnu kožu. Svi proizvodi brenda odlikuju se jedinstvenim formulama s aktivnim sastojcima koji targetiraju određene probleme kože. Roth je pokrenuo brend u nastojanju da riješi vlastite probleme kože, točnije akne s kojima se borio cijeli život. U svojoj potrazi za idealnim proizvodima kombinirao je znanje svojih roditelja (roditelji su posjedovali dva spa centra) i prirodne resurse poput blata i minerala iz mađarskih termalnih izvora. Tome je pridodao inovativne tehnologije i tako kreirao brend koji savršeno balansira između prirode i znanosti. Posebno se ponosi maskama za lice koje su ujedno best-seller proizvod i stalni dio ponude brenda. Maske se lako nanose, ugodne su na licu i što je najvažnije rješavaju probleme s kojima se svi najčešće suočavamo. U nastavku smo izdvojili 4 najpopularnije maske iz kolekcije brenda PTR, a u Zagrebu ih možete pronaći u Bela Make Up Conceptu Storeu (Ilica 11).

 

HUNGARIAN TERMAL WATER MINERAL RICH - MASK

pts


Ova fontana mladosti sadrži snagu mađarske termalne vode, botaničku i modernu tehnologiju. Danas se koristi termalna voda bogata mineralima s tajnog izvora koji se nalazi duboko ispod mađarske Karpatske doline, gdje je zemljina kora najtanja, dopuštajući vodi da apsorbira većinu minerala dok mjehuri izlaze na površinu. Bogata i raskošna hidratantna maska transformira se od hladnog efekta do toplinskog kako bi otvorila pore i optimizirala apsorpciju hranjivih tvari. Pomaže smanjiti izgled finih linija, bora, neujednačene teksture, tonusa.

IRISH MOORE MUD

mud
Pročišćavajuća i hidratacijska maska s Irskim Moore blatom, pomaže izvući nečistoće, višak ulja i prljavštinu dok istovremeno puni kožu vlagom, vitaminima, esencijalnim mineralima i snažnim antioksidantnim svojstvima. S najvišom razinom organskog 9,000 godina starim Irskim Moor blatom koji se ručno sakuplja iz Irskog krajolika u kombinaciji s Hijiki Algama, Vulkanskim pepelom i aktivnim ugljenom za snažno čišćenje, pomaže smanjiti veličinu pora, fine linije i bora . Koža je čista, svježa, hidratizirana i blistava.

THERAPEUTIC SULFURE MASK

maska
Ljekovita maska sa 10% sumpora, pročišćavajuće kaolin gline i bentonit gline. Maska čisti i sprječava akne. Dizajnirana za površinski piling s prirodnim sumporom s maksimalnom OTC razinom apsorbira višak ulja i pomaže u čišćenju kože i pora. Aloe Verasmiruje i umiruje kožu. Djeluje poput pilinga, uklanja mrtve stanice, apsorbira višak ulja i čisti pore.

ROSE STEAM CELL MASK

rose

Vrhunska biljna biotehnologija izolira i replicira savršene matične stanice ruže za zaista zapanjujuće rezultate. S najmodernijom i revolucionarnom tehnologijom 21 stoljeća , 5 matičnih stanica ružinih biljaka - RužaCommiphora, Pustinjska ruža, Damas Ruža, Pale Ruža i Bijela ruža - pomiješane su sa 4 ekstrakta ruže - Ruža Damascena, Ruža Canina, Ružine sjemenke i Ružina vodica pomažu u poboljšanju finih linija i bora, dehidracije, beživotnosti te opuštenog (visećeg) izgleda kože. Koža je svilenkasto meka, blistava, sjajna i mladenačkog izgleda.

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više