Search

Ove zvijezde su iskoristile 2020. za lansiranje skincare brendova

Ove zvijezde su iskoristile 2020. za lansiranje skincare brendova

Tekst: BURO.

Dok smo mi obični smrtnici ovu godinu porveli u preispitivanju, slaganju trenirki sa sakoima i isprobavanju beauty tutorijala za zoom sastanke, neki celebrityji su je iskoristili za lansiranje skincare brendova. Koliko će dugo mnogi od njih opstati, pokazat će vrijeme, ali imamo osjećaj da će Rihanna zacementirati svoju poziciju kao kraljica beauty industrije. Pored nje, na listi imamo još neka poznata imena koja će kroz narednu godinu pokušati progurati proizvode sa svojim imenom.

Rihanna

Fenty Skin

Ove zvijezde su iskoristile 2020. za lansiranje skincare brendova (фото 1)

Rihanna je žena s puno vještina, a ove je godine u svoj portofolio dodala i proizvode za njegu kože. Fenty Skin linija se sastoji od sredstva za čišćenje, tonika i hidratantne kreme. “Željela sam osloboditi ljude pritiska rutine i pokazati im da za njegu nije potrebno puno”. – kazala je. Proizvodi su sastavljeni na profesionalnoj dermatološkoj bazi te imaju hijaluronsku kiselinu i mnoge dragocjene sastojke koje vole dermatolozi diljem svijeta. Ne sadrže ulja, a baza mirisa su kokos i lubenica koji podsjećaju na Rihanninu domovinu.

Alicia Keys

Keys Soul Care

Ove zvijezde su iskoristile 2020. za lansiranje skincare brendova (фото 2)

Iako se njezini hitovi sada nalaze u folderu klasika i u posljednje vrijeme ne izbacuje nove, Alicia Keys je i dalje na mapi poznatih. Njen posljednji korak je lansiranje linije za njegu kože. U ovom pothvatu iza nje stoji američki gigant Elf Cosmetics u čijim je laboratorijima pjevačica kreirala Keys Soulcare. Roleri za masažu lica od kvarca, aromaterapija svijeće i kreme su dizajnirane da transformiraju kožu i dušu. Čini se da je Alicia krenula stopama Gwyneth Paltrow.

Pharell Williams

Human Race

Ove zvijezde su iskoristile 2020. za lansiranje skincare brendova (фото 3)

S obzirom na to da se Pharrellovo lice jako dugo ne mijenja iako čovjek ima 47 godina, ne čudi nas da je napokon stavio svoju tajnu vječne mladosti u bočicu. Lansirao je Human Race liniju koja ima nekoliko proizvoda za čišćenje lica, enzimske pilinge i preparate za hidrataciju. Samo ime brenda objašnjava Pharrellovu filozofiju kada je kozmetika u pitanju: svi smo rođeni s istom kožom i njegovi proizvodu su namijenjeni svima.

Jennifer Lopez

JLo Beauty

Ove zvijezde su iskoristile 2020. za lansiranje skincare brendova (фото 4)

Jenny From the Block je također poznata po vječno mladom izgledu te je svoju formulu pretočila u skincare brend J.Lo Beauty. Baza je maslinovo ulje i sama najava proizvoda nije prošla bez kontroverze. Naime Lopez je kazala da je maslinovo ulje isključivo odgovorno za njezin izgled, što je bio loš potez koji je izazvao puno negativnih komentara na društvenim mrežama.

Emily Ratajkowski

Loops

Ove zvijezde su iskoristile 2020. za lansiranje skincare brendova (фото 5)

Novi brend maski za lice od hidrogela je nastao u veljači, a raznobojna pakiranja smo počeli primjećivati na Instagramu. Loops maske su promovirale Vanessa Hudgens, Willow Smith, Emma Roberts i Sofia Richie, a iza brenda stoji poznata manekenka Emily Ratajkowski. U listopadu je otkriveno kako je EmRata kreativna direktorica brenda koji nude maske za ciljane probleme kože. Svaki paket sadrži pet različitih maski koje koristite ovisno o potrebama kože za taj dan.

Related articles

Buro 24/7 Selection

više