Search

Pariz je dobio jedan od najluksuznijih centara ljepote

Pariz je dobio jedan od najluksuznijih centara ljepote

Maison Sisley

Tekst: A.P.

Image: Fanny Flory za Sisley

Renomirana beauty kuća Sisley otvorila je impresivan prostor u samom srcu Pariza, a u kojem možete doživjeti potpuno luksuzno iskustvo njege i opuštanja

Nadomak znamenitog Slavoluka pobjede smjestio se jedan od najluksuznijih novih centara ljepote koji je Pariz dočekao u proljeće. Govorimo o kući ljepote koja se proteže na 360 kvadratnih metara, a koja je prva ove vrste u Parizu, od osnutka kuće Sisley 1976. godine. Elegantno uređen prostor obogaćen je detaljima iz privatne umjetničke zbirke obitelji d'Ornano, osnivača kuće Sisley. Svi posjetitelji mogu isprobati prepoznatljive Sisley tretmane koji se sprovode u 5 elegantno uređenih prostorija. Svaki od ponuđenih tretmana je osmišljen tako da se ciljano izvodi za određenu problematiku kože i tijela. Posebna je pozornost posvećena lounge prostoriji u kojoj klijenti čekaju na tretman.

sisley1

Isabelle D'Ornano je poželjela da ovaj prostor podsjeća na ugodan dnevni boravak u kojem je sve podložno ugodi i opuštanju. Pazilo se na svaki detalj. Od kvake na vratima u obliku ženskog tijela, a koja je inspirirana skulpturom poljskog kipara Bronislawa Krzysztofa, do ručno rađenog tepiha od svile i vune koji je dopremljen iz Indije. U centru se našlo mjesta i za Sisley Café koji je ekskluzivno rezerviran za klijente centra. Uređenje je dijelom inspirirano popularnim Sisley proizvodom, Sisley Lip Twistom koji nosi uzorak zebre. Naposljetku, tu je i dućan u kojem se mogu pronaći svi noviteti kuće, od preparativne i dekorativne kozmetike pa sve do parfema.

sisley

sisley

sisley

sisley

sisley

sisley

sisley

sisley

sisley

sisley

sisley

sisley

 

Related articles

Buro 24/7 Selection

više