Search

Personalizirana njega za kosu? Keune predstavio inovativne eliksire koje želimo u svojoj kupaonici

Personalizirana njega za kosu? Keune predstavio inovativne eliksire koje želimo u svojoj kupaonici

Koncept kozmetike budućnosti

Urednik: BURO.


Image: Bojan Zibar

Posljednjih nekoliko godina na snagu je stupio globalni trend lansiranja personaliziranih proizvoda, koji je doslovce pomeo staromodan način razmišljanja i u fokus stavio jedinstvenost svakog pojedinca. Uniformiranost i univerzalnost time polako odlaze u zaborav, a sama pomisao da kupujete unikatan komad, ili da ste upravo vi pripomogli u kreiranju istoga, najbolji je samoodrživ je koncept koji ovaj princip čini toliko privlačnim. Tu se posebice ističe beauty industrija, na čijoj se listi inovativnih brendova odnedavno našao još jedan. Keune Haircosmetics, jedan od najomiljenijih globalnih beauty brendova, uvijek je išao ukorak s trendovima, pa su tako osmislili i lansirali sjajnu novu liniju proizvoda za njegu kose, koja je ekskluzivno predstavljena u zagrebačkom frizerskom salonu Davor Hair&Soul.

Personalizirana njega za kosu? Keune predstavio inovativne eliksire koje želimo u svojoj kupaonici (фото 1)

Nizozemski beauty mogul stvorio je novo, inovativno rješenje za njegu kose - Keune You, koncept koji sadrži 10 ciljanih eliksira koje frizeri mogu kombinirati na preko 100 načina, kako bi se stvorila sveobuhvatna rješenja za pojedinačne i jedinstvene potrebe svakog tipa kose, rješenja koja možete koristiti salonima i kod kuće. Prilikom istraživanja pri stvaranju proizvoda, osim spomenutog trenda personalizacije, Keune tim pronašao rješenje problema čak 81 posto žena. Keune You linija prilagođava se svakom pojedincu, stoga je svaka formula jedinstvena, prikladna i rađena upravo za vas, što je zapravo ono čemu svaka osoba i teži. Rezultat je kvalitetna njega kose i besprijekorno održavanje boja, a istodobno i osobni pristup i poboljšanje odnosa frizera sa svojim klijentima.

Personalizirana njega za kosu? Keune predstavio inovativne eliksire koje želimo u svojoj kupaonici (фото 2)

Postupak je sljedeći - na temelju dijagnoze kose, moguće je odabrati između šest eliksira za njegu boja i četiri eliksira za održavanja boje. Potom se oni dodaju bazi Keune Care šampona i/ili regeneratora, oba s istim sofisticiranim mirisom. Šamponi su bez sulfata i parabena. Svaki Care Elixir odlikuje se jedinstvenim tehnologijama za volumen, glatkoću, sjaj, hranjivost, kovrče i boju. Eliksiri za održavanje boja sadrže visoko koncentrirane pigmente za održavanje hladne plave, crvene, bakrene ili hladne smeđe kose. Eliksiri se mogu koristiti i u kombinaciji s Keune tretmanima, uključujući Bond Fusion, Miracle Elixir i Care maske.

Personalizirana njega za kosu? Keune predstavio inovativne eliksire koje želimo u svojoj kupaonici (фото 3)

Personalizirana njega za kosu? Keune predstavio inovativne eliksire koje želimo u svojoj kupaonici (фото 4)

Personalizirana njega za kosu? Keune predstavio inovativne eliksire koje želimo u svojoj kupaonici (фото 5)

Davorin Purić, vlasnik salona Davor Hair & Soul

Leave a comment

više