Search

Pjevač Harry Styles je pokrenuo svoj beauty brend

Pjevač Harry Styles je pokrenuo svoj beauty brend

Tekst: Ana Dukić


Svaki put kad Harry Styles napravi novi potez, internet izgubi kolektivni um. Dok njegovi žarko iščekivani trenuci obično spadaju u sferu modnih vijesti, od njegove nedavne turneje inspirirane Wizardom iz Oza do njegovog nezaboravnog pojavljivanja na Grammyju, 27-godišnji pjevač napokon je svijetu ljepote darovao dašak svoje magije.

Pjevač Harry Styles je pokrenuo svoj beauty brend (фото 1)

Uzbuđenje je počelo bujati ranije ove godine kada su se pojavila izvješća u kojima se tvrdi da je Styles naveden kao direktor tvrtke za tajanstveni brand ljepote pod nazivom 'Pleased As Holdings Limited'.

Zatim je uslijedilo merch, budući da su obožavatelji uočili Stylesa s kapuljačom ukrašenom logotipom 'Pleasing' i nagađali da je i to povezano s nadolazećim carstvom ljepote predvođenim Stylesom.

Pjevač Harry Styles je pokrenuo svoj beauty brend (фото 2)

Nedavno su se pojavile web stranice, Twitter i Instagram račun, a u onome što se čini kao konačna potvrda koju smo svi čekali, objavio je izvor vijesti iz industrije ljepote @trendmood1 nadolazeće lansiranje na njihovom Instagram računu.

Pjevač Harry Styles je pokrenuo svoj beauty brend (фото 3)
Pjevač Harry Styles je pokrenuo svoj beauty brend (фото 4)

Kako je manikuru ubrajao u sastavni dio svog izgleda od svog odlaska iz One Directiona, ne čudi nas da je nakon toga pjevač kreirao vlastite proizvode za nokte.

Slike s @trendmood1 prikazuju kolekciju od četiri laka u crnoj, ružičastoj i bisernoj boji s arhitektonski ugodnim sfernim poklopcima koji se udvostručuju kao sićušni slatki ukrasi za svaki toaletni stolić. Kako se ispostavilo, Styles također daje obožavateljima više nego što su očekivali lansirajući svoj brand s dva proizvoda za njegu kože: Pearlescent Illuminating Serum i The Pleasing Pen.

Pjevač Harry Styles je pokrenuo svoj beauty brend (фото 5)

Styles se ovime pridružuje muškim slavnim osobama koje su se „bacile“ u kozmetički biznis. Ranije ove godine Machine Gun Kelly najavio je lansiranje svoje marke lakova za nokte UN/DN, dok je Pharrellova linija Humanrace (koja je lansirana još 2020.) naišla na pohvale diljem svijeta.

Related articles

Buro 24/7 Selection

Leave a comment

više